Vestea bună: Transportul public în Giurgiu continuă!
Vestea proastă: Politicienii PSD-PRO care au boicotat interesele şi nevoile giurgiuvenilor vor candida şi peste 2 ani!

Firesc, în formaţiune completă şi cu ajutorul domnului consilier Alexandru Vladu, Consiliul Local al municipiului Giurgiu a reuşit azi să prelungească contractul dintre Primăria Giurgiu şi firma Liber Trans pentru asigurarea transportului public în oraş!
Nefiresc, dar deja banal atunci când vine vorba despre ei, consilierii locali PSD şi Pro au lipsit, din nou, de la şedinţă,  nemotivat, dar din interese politice jenante, de la întrunire!

Asadar, aşa cum am mai scris, în ciuda acestei manevre jalnice a social democraţilor giurgiuveni, Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, şi liberalii locali au parafat contractul pentru a asigura transportul giurgiuvenilor!

Şi, ca să vă asigurăm că nu am luat-o razna, stimaţi cititori de cele mai bune texte jurnalistice, suntem conştienţi că acest text nu e o ştire despre o victorie sau o mare realizare! În condiţii normale, această chestiune o treceam cu vederea! Să fim serioşi! Anghelescu şi liberalii şi-au făcut treaba pentru care au fost aleşi şi pentru care sunt plătiţi!

Însă, pentru că în judeţ şi în municipiu politicienii PSD-PRO fac pe dracu în patru ca să transforme normalul în ridicol, firescul în grotesc, simţul datoriei în luptă politică, astfel de evenimente cu tentă profundă de incidente apar şi vor apărea în spaţiul public de acum înainte!

Suntem siguri că în realitatea asta distopica (cu curul în sus. asta inseamna) imbecilitatea, reaua voinţă şi manevrele social democraţilor giurgiuveni ne vor determina să scriem de acum înainte (admitem, cu o reală plăcere şi cu o lacomă satisfacţie) despre normal la nivel de fenomen!

Dar, şi înspre ceea ce urmează v-am ruga să vă concentraţi atenţia, esenţa unor astfel de întâmplări scoate la iveală, denotă, demască, demonstrează, încă o dată, micimea şi meschinăria PSD, partid ai cărui membrii, tot ăştia, vor candida la alegerile din 2024, promiţându-vă să lustruiască sau să îndrepte (asta în măsura în care reuşesc să strice ceva) din tot ceea ce, în timp ce au avut puterea să decidă, au decis să distrugă în mod conştient!

                                                                                                                      Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *