Verdict: puşcăriaşa analfabetă, Niculina Croitoru, fostă Alecu, recidivează!

Textul acesta este despre o puşcăriaşa analfabetă şi despre doar o analfabetă! Ambele plătite de PSD Giurgiu, partid ai cărui formidabili membrii, unii dintre ei, atunci când nu găsesc nicio explicaţie rezonabilă la acuzele demonstrate şi probate de presă (adică la noi ne referim) fac plângeri penale la Poliţie, acuzând, absolut delirant şi împotriva oricărui paragraf din legea pe care o invocă, cum că ar fi fost hărţuiţi de jurnalişti. Tot despre noi este vorba!

Revenind la puşcăriaşa analfabetă şi la analfabetă, amândouă un fel de jurnaliste cu deontologia în genunchii juliţi, au început să scrijelească (una ieri, cealaltă azi) despre un posibil, eventual, relativ, probabil şi neverosimil dezastru ce s-ar putea desfăşura la DGASPC Giurgiu!

Nişte porcării de compuneri menite să manipuleze naivii, fapt ce reiese din însăşi conţinutul textelor cu pricina!

În timp ce puşcăriaşa analfabetă, Niculina Croitoru, fostă Alecu, acum ascunsă pe o pagină de Facebook intitulată, cum altfel pentru o fostă pârnăiaşa, decât Verdict, împroaşcă analfabet, agramat, cu spume şi clăbuci la mufă pe oricine nu-l iubeşte pe Cătălin Lupu, fostul manager general de la DGASPC, Cătălina Sfetcu, decât analfabetă, formulează acuzaţii, în mare aceleaşi, uzitând ATENŢIE substantive adjectivale şi adjective precum “S-AR PĂREA” “S-AR PUTEA” etc!

Pauză! Ca să înţelegeţi despre ce este vorba! Să zicem că sunteţi jurnalişti sau judecători! În fine, deţineţi o funcţie care vă permite să emiteţi dictate sau acuzaţii oficiale şi/sau publice!
Cum, la dracu (scuzaţi expresia) să formulezi acuze împotriva cuiva bazându-te pe S-AR PUTEA, S-AR PĂREA ŞI PARCĂ?!?

Jenant! Absolut penibil! 

Cel mai bun exemplu, dacă vreţi, poate să îl dea în acest caz Niculina! Când a fost condamnată definitiv şi irevocabil la închisoare cu executare (vreo şase ani) sigur a auzit nişte motive certe, bazate pe probe şi pe înscrisuri! Nu că… s-ar putea

Concluzia?

S-ar puteaua criză de la DGASPC Giurgiu, argumentată şi justificată de cele două analfabete, una puşcăriaşa, din ograda PSD Giurgiu, este doar o bulă proastă şi jalnică întru răzbunarea şi frustrarea lui Cătălin Lupu!

Rămâneţi cu noi! O să vă demonstrăm, cu acte, documente, ca însuşi domnul Lupu a făcut pe dracu în patru să pericliteze anumite situaţii în cadrul acestei instituţii, scenariul premeditat de gaşca PSD fiind cu adevărat sumbru, însă tocmai pentru că cei din Consiliul Judeţean Giurgiu au dejucat această manevră de planul social democraţilor s-a ales praful. Şi deci, tot ceea ce le-a mai rămas în această situaţie a fost să bată toba dezacordată, făcută din piei de mişei!

NR: Virgule, punctuaţie, argumentaţie, sintagmă, logică în frază, paragraf de început, acorduri gramaticale… despre toate astea nu mai are rost să discutăm! Nu există în creaţiile puşcăriaşei analfabete şi ale analfabetei! Nici la unii dintre şefii lor! Alegea-s-ar ceea ce iese din tobă de ei!

                                                                                                                           Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *