Un desen pentru viaţă

Unul dintre motivele pentru care noi, maturii, riscăm să nu mai dăm importanţă chestiunilor esenţiale din viaţa noastră este acela că, după un timp, ne uniformizăm concepţiile şi ne adnotăm convingerile în şi din inerţia structurilor sociale mai mult sau mai puţin valorice!
De exemplu: aerul, poluarea, natura, energia regenerabilă, pământul, toate subiectele astea ne-au fost ambalate şi ni le-am însuşit, ani de-a rândul, de-a gata, convenţional, fără a ne simţi obligaţi să ne concentrăm personal asupra lor, asemeni unor reguli ordinare de convieţuire într-o comunitate!
Ştim ce este rău, cunoaştem binele fără nicio emoţie, fără nicio contribuţie personală!

Tocmai de aceea ave nevoie tot timpul de copii! Mai mult decât oricând, azi, suntem obligaţi să apelam la imaginaţia şi la perspectiva emoţională a copiilor noştri, atât cât să ne reevaluăm pe noi înşine şi problemele reale cu care ne confruntăm!
Despre asta este vorba în textul acesta! Un concurs de desen cu tema “Apa, izvorul vieţii” organizat de Apa Service Giurgiu, adresat copiilor din municipiul şi din judeţul Giurgiu, elevi ai claselor 1-4!
Evident, vor fi premii pentru cele mai bune desene, de la sine înţeles că noi toţi vom fi câştigători!
Este timpul să oprim responsabilizarea din inerţie, încă mai avem vreme cu toţii, fie şi prin viziunea unui copil, să realizăm cât de importante sunt cele mai elementare noţiuni pentru viaţă!

Regulamentul concursului il gasiti accesand link ul de mai jos

Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *