Taraful lui Napoleon Grigore pe notele şi pe bancnotele PSD Giurgiu!
Prefectul Stanculescu, dedicaţii cu avertismente pentru jandarmii giurgiuveni!

Cătălin Lupu, actualul consilier al prefectei PSD, Florentina Stanculescu, este un imbecil! Muştele pleacă dezamăgite de pe fruntea lui, ţânţarii care i-au supt sângele au fost onoraţi post mortem, în Liga Sugătorilor Anonim, cu diplomă de kamikaze, iar singuri trei neuroni pe care îi are au fost daţi in  judecată de celulele din zona anusului pentru impostură şi pentru asumarea de calitati false!

Paragraful de mai sus nu are nicio legătură, în aparenţă, cu textul ce urmează! Dar am ţinut neapărat să îl notăm pentru ceea ce urmează în zilele următoare! O să citiţi, stimaţi fani ai celei mai bune pagini media din lume, cât de curând!
Pentru că vă ştim curioşi, decât vă scriem că în acest moment la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Giurgiu, instituţie condusă pentru încă puţin timp de nevasta lui Lupu, tocmai are loc un control efectuat de ITM. Pe anumite teme! Nasoale! Unele preluate de la noi!

Ce ce aţi vizionat în filmul de mai sus este subiectul acestui text! Pe scurt, Napoleon Grigore, consilier judeţean PSD şi ceva romii, a organizat, vinerea trecută, în comună Frăteşti, judeţul Giurgiu, un chef de chef cu băieţii lui! Manele, băutură, probabil ceva parizer şi cuburi Maggi!

Toate astea fără autorizaţie de la primărie! Ori, aşa cum declară surprinzător şi fals de inocent primarul comunei, fără nicio solitare de la instituţia abilitată!

Că de unde banii pentru acest concert clasic… ăsta e alt subiect! Mai mult ca sigur că de la PSD Giurgiu! Revenim!

Însă, nu despre Napoleon este vorba! Am mai scris despre el! Grigore încearcă să se descurcă! Mai un bănuţ de la PSD, mai nişte firfiriei de la fostul Barbu, ba un concert de Vivaldi pe banii de la fostul Mina! D”astea! Mai nişte fonduri şi de la PNL!

Bravo lui! Tot rejectul! Pardon, respectul am vrut să scriem

În articolul acesta este vorba despre prefectul PSD Giurgiu, Florentina Stanculescu, cea care, la o şedinţă recentă cu multe teme şi cu subiecte despre nimic, l-a luat la ceartă pe reprezentantul Jandarmeriei Giurgiu care, chemat de poliţia din Frăteşti în acea vineri în care Napoleon a organizat ilegal simpozionul cultural, a îndrăznit să plaseze nişte jandarmi în perimetrul pentru a se asigura ca situaţia să nu escaladează! Fără amenzi, fără bătăi, fără site-ul de cultură în dubă!

Voi, cititorilor, sunteţi ok?

Rezumăm! Prefectul PSD Giurgiu, Florentina Stanculescu, l-a certat, unii ar spune că la uşa cortului, pe reprezentantul Jandarmeriei pentru că a făcut pe dracu în patru, dar frumos şi cam prea civilizat, ca o adunătură de 300 de inşi care au făcut o băută fără autorizaţie, să nu se transforme într-un scandal

Poza sedinta in care Florentina Stanculescu, prefectul PSD Giurgiu, admonesteaza Jandarmeria pentru cheful ilegal organizat de Napoleon Grigore, consilier psd

Ştiţi care este amenda, să zicem, dacă te prinde un jandarm CĂ BEI O BERE PE PERSOANĂ FIZICĂ ÎN SPAŢIUL PUBLIC? Enorm de mult!

Realizaţi, acum, cam ce ar fi trebuit să se întâmple cu cei 300 de spartani ai lui Napoleon, organizaţi instituţional, dara fără nicio autorizaţie, manele, băutură, boxe la maximum, în spaţiul public?

Sigur nu ştiţi! Însă, ciudat şi paradoxal, soţul prefectei Stanculescu, fost jandarm şi el până să se retragă la pensie la şefia unei căsuţe DGASPC Giurgiu cât timp Cătălin Lupu, imbecilul, era şef acolo, bărbatul lui Stanculescu sigur conştientizează atitudinea şi acţiunile penibile ale consoartei!

Atât! Fără morală, fără concluzii! Diluarea în evidenţă, nu numai în cazul ăsta, este de prisos de subliniat!

Mai era ceva! Primarul ăla de la comună Frăteşti nu ne-a sunat nici acum. Conversaţia a avut loc ieri! Dar nici nu a mai răspuns la apelurile noastre telefonice! Să fie treaba oablă! Ca la PSD!

                                                        Text, idei, figuri de stil şi ameninţări: Cătălin Măcriş
                                                                                             Documentarist: Ciprian Danciu

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *