Sunetul sirenelor D.N.A din cântecul lebedei unui om cu numele Lupu

Anul 2020, prin toamnă, am fost chemat la Poliţia Giurgiu în calitate de martor într-un dosar de cercetare ce se referea la efracţie într-o instituţie publică şi extragere de documente!
Pe scurt, în timp ce PSD-ul ocupa şi administra tot judeţul Giurgiu, şi oraşul, publicasem în urmă cu ceva timp de la data invitării la poliţie, o investigaţie jurnalistică care demonstra, cu acte şi documente oficiale, măgăriile care se fac la DGASPC Giurgiu, condusă pe atunci, încă şi acum, de Cătălin Lupu, şef direct Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean!

Articol publicat in  27 iulie,  2020

De ce sunt în stare membrii clanului Bădălău pentru a obţine gratuităţi de la statul român!

Practic, eram acuzat că am pătruns în sediul DGSAPC şi am cărat în spate un dulap dintr-ăla masiv din fier care conţinea, printre altele, şi documentele ce stăteau la baza acelei investigaţii!
Mi-am scris declaraţia zâmbind! Spre ruşinea mea, nu ştiam nici măcar unde îşi are sediul instituţia asta! Nici acum nu ştiu! Dar nu am spus asta! Nici orice altceva a vrut să afle domnul poliţist în legătură cu metodele prin care am reuşit să derulez respectiva anchetă!

Este, dacă vreţi, dragi cititori de cele mai bune texte jurnalistice, secretul meseriei şi dreptul jurnalistul de a-şi proteja sursele! Ceva cu Haga! Nu reţin!

Cert este că, la insistenţele disperate ale lui Cătălin Lupu şi ale lui Marian Mina, sideraţi de faptul că un jurnalist a reuşit să “le fure” documentele de sub dedesubtul dosurilor, mare parte dintre angajaţii DGASPC Giurgiu a făcut coadă, în perioada următoare, la porţile Politiei Judeţene: anchete, declaraţii, reconstituiri, amprente, detector de minciuni! În final, nimic! Zero barat!

Cumva, cazul Irefutabil (pagina media în care publicasem acel articol) a devenit în analele poliţiei şi în conştientul colectiv pesedist misterul deceniului! Dar asta nu este un caz singular! Este cel mai recent, dar nu singurul!

Timp de aproape 4 ani, echipa de la Irefutabil. blog, https://irefutabil.wordpress.com/       aceeaşi ca şi cea de la GiurgiuImpactMedia, a publicat anchete şi investigaţii jurnalistice despre matrapazlâcurile PSD Giurgiu care au bubuit la nivel naţional, constant şi cu prisosinţă, materialele fiind preluate, aşa cum am arătat în mai multe rânduri, de-a lungul anilor, de cele mai tari publicaţii centrale! Indiferent că a fost vorba despre documente, despre poze, despre filme, toate în premieră naţională şi în exclusivitate, munca noastră  derulându-se condiţii de tranşee, cu probe irefutabile prelevate, repetăm, chiar din sertarele psd, cât timp pesdistii deţineau cheile

Normal că pesdistii au făcut anchete în toate instituţiile au început să se întrebe între ei, să se suspecteze, să se spioneze! Fără să cheme poliţia! Doar s-au interogat unul pe celalalt! Tot degeaba!

Abia acum, recent, Cătălin Lupu, încă managerul DGASPC Giurgiu, secondat de un imbecil analfabet care timp de 10 ani a înnodat clisme de onomatopee la fundul lui Nicolae Barbu, zice că a a dezlegat misterul provenienţei documentelor publicate de echipa noastră, demonstrând, încă o dată, tactică absolut dezastruoasă, precară şi plină de sincope elementare pe care şi-a construit, de altfel, tot discursul!

L-au luat de la PNL!!!!

Omiţând, evident, să precizeze că anchetele noastre, inclusiv cele de la DGASPC, sunt de pe vremea când PSD controla până şi paznicii de la grădiniţe, iar PNL Giurgiu, la vremea aia reprezentată de Marin Anton şi Maroiu, lingea clanţele de la uşa biroului lui Barbu, deci era tot un fel de PSD!

Ideea asta de a te victimiza şi de a induce unui public oricum debil senzaţia că presa ostilă ţie există şi funcţionează doar în contextul unui alt partid sau unui grup de interese este veche, desuetă şi de doi bani!
 Cu alte cuvinte, tu eşti un om cinstit, amărât, vai de capul tău, veşnic cu gândul la binele societăţii şi vin agenturile străine şi îţi dau în cap!

Lupule, au încercat şi alţii manevra asta! Pe unii i-au salvat minerii! Dar  pentru puţin timp!
Alţii au sfârşit la Târgovişte! Cam pentru totdeuna!

Vreţi una mortală?

Paradoxul şi mai mare este că, în timp ce se văita că este hărţuit de către presă şi de către Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Lupu admitea că toate datele şi cifrele ce stau la baza a ceea ce urmează să i se întâmple, sunt reale, documentele provenind, ori din fişierul cărat de subsemnatul în spinare cât timp pesedistii stăpâneau oraşul şi judeţul, ori de la Curtea de Conturi!

Morala?

Cred ca Voltaire a spus că este de preferat să trăieşti cu disconfortul realităţii decât să exişti în confortul iluziei! Domnule Lupu, iluziile dumneavoastră s-au epuizat o dată cu PSD Giurgiu! Fiţi decent! Obişnuiţi-vă cu disconfortul! În mod sigur o să îl experimentati, în viitor, din ce în ce mai des! Constant!

Va aduceti aminte ca am scris in ancheta de la Serviciul de Ambulanta Giurgiu ca nevasta lui Dancescu Marius, fost sofer la DGSAPC, acum la SAJ, si-a depus dosarul si ca va fi, mai mult ca sigur, angajata in functia de registrator tot la SAJ?!?
Iote docomentul!
Ludovic Orban ni l-a trimis! Ori Citu!Sau Bratianu! Precis!

                                                                                                                                                    Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Editorial. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *