Strâmba din trâmba psd-ista:
Când nu e de vină Beianu, atunci când nu a greşit Anghelescu, sigur a făcut ceva Matei

Este un fel de strâmbă în trâmbă în toată politica asta editorială a celui mai trist om din presa giurgiuveana, Ion Diaconescu! Zis Jim, recunoscut ca omul fostului primar de mare eşec, Niculae Barbu!

Când nu e de vină Dumitru Beianu, sigur a greşit ceva Adrian Anghelescu. Iar când pare că a epuizat toate reproşurile imbecile acum, obiective în vremea când le-a ţinut în carii cât timp pesedistii au fost la putere (că.. deh… sponsori oficial şi neoficiali) Diaconescu o mai încearcă aiurea cu alţii.

Mihai Matei, director adjunct la Zona Liberă Giurgiu! Liberal şi el!

Ba că e cu şapcă, ba că e fără şapcă, Ion rupe rumeguşul din laba limbii de lemn a lu’ fii’ şu lu” Gepetto şi îşi intromisioneaza, timid şi pervers, verbe umede şi râncede în urechile oricui n-are încotro şi îl ascultă, doar-doar îi vor ridica mingea la fileul deontologic, înălţat la genunchiul broaştei neînghiţită de unii politicieni, şi vor zice nasoale de Matei. Că el, Jimut, nu poate să zică!

Nu că n-ar avea tupeu! Dar nu are ce!

Aşa se face că de fiecare dată atunci când un amic pesedist ajunge pe feisbuctv, chit că este vorba despre dislexia lui Leonardo Da Vinci, ori despre câte calorii avea un sendviş cu căcat împărţit ca premiu de sfârşit de an de primarul Barbu preasupusilor vremii, Ionuţ, încă nepensionat, trecut de ceva vreme de prima baie la staţiunea cu nămol pentru artrită cognitivă, împunge cu băţul prin gardul nepăsării invitaţilor şi încercă să-i provoace pe ăia se zică ceva nasoale despre Mihai Matei!

Curios, asumandu-si sau nu rolul de om al  lui Anghelescu la Zona,  Mihai Matei a reusit, intr-un an de mandat, sa aduca noi clienti si peste 3 miliarde lei incasari la Zona Libera Giurgiu.
Cam asta este, oagare, rolul  lui Matei, de “spion” al   lui Anghelescu in institutia asta!

 sa creasca numarul firmelor care au investit in zona si sa aduca, conform datelor  oficiale, mai multi bani institutiei!

 Revenind la manevra lui Jim, ăştia, invitaţii, nişte nesimţit, ai dracu, nimic! Zici că s-au vorbit sa nu zica nasolae de Matei

Repet, asta nu s-a întâmplat o singură dată! Nu de două ori! E ceva constant!

E jenant! Ca jurnalist ai dreptul să ai obsesii! Un om, un subiect, un eveniment, un incident! Dar să nu poţi, să nu ai capacitatea ca din acele ţinte să faci un subiect de presă, ci doar să limbuţeşti păreri şi zvonuri ca o ţaţă proastă şi cu mai multe fire de păr pe aluniţa din dreptul gurii decât pe cap, asta e dovada clară de impotenţă profesională!

Dacă, să zicem, toate aste despre Dumitru Beianu, despre Adrian Anghelescu şi despre (mai nou) Mihai Matei le-ar fi scris unul care nu şi-ar fi bătut joc de cititori atunci când îi certă pe cetăţeni că de ce se iau de Barbu că nu deszăpezeşte, nu i-ar fi beştelit pe aceeaşi cetăţeni că-s fuduli când se plâng de zero investiţii şi nu l-ar fi lins pe Mina când făcea contracte cu neamul lui Badalau, ei bine… dacă toate nimicurile astea împotriva liberalilor le-ar fi scalambait unul care nu a făcut toate cele enumerate mai sus, altfel se punea problema!

În cazul ăsta Ion Diaconescu, zis Jim, recunoscut ca omul fostului primar de mare eşec, Niculae Barbu, ar fi fost doar un ziarist! Cu intenţii bune, calitatea tot limitată, dar ziarist pe bune!

Aşa, în condiţiile existente, Ion este doar o marionetă rămasă fără păpuşar, în delir,  şi nu tocmai deşteaptă!

                                                                                                                 Catalin Macris

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *