Şantajul politicienilor PSD-PRO România cu transportul public al municipiului Giurgiu, şi cum a lăsat pesedistul Napoleon Grigore două instituţii fără curent în timp ce scormonea după fer!

Bomba de pe coliva propagandei PSD pusă de Marian Mina

Concret, azi ar fi trebuit să se semneze prelungirea contractului dintre Primăria Giurgiu şi firma Liber Trans Com, societate care asigură transportul public în municipiu. Pentru că au simţit oportunitatea de a se purta natural, voi puteţi să citiţi meschin, parte din consilierii municipali Pro România şi PSD au absentat intenţionat şi nemotivat de la şedinţa în cadrul căreia trebuia să se parafeze documentul.

De-ai dracu şi de inimoşi de ce zic că nu sunt, consilieri locali ai celor două partide vor, astfel, să-l şantajeze pe Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, omiţând, obtuz şi deloc voalat, realitatea care zice că această manevră îi va afecta, în principal şi în exclusivitate, pe cei mai săraci dintre cetăţeni!

Cei care chiar au nevoie de autobuze!

Însă, şi asta aflaţi doar citându-ne pe noi, acum, jocul ăsta pervers al PSD (nu mai zicem nimic de ProRomania, oricum membrii formaţiunii ăsteia sunt deja în barca lui Mina) are la bază mai multe frustrări politice care durează de mai bine de 3 săptămâni!

Practic, deşi o ard prin oraş că nu vor să ocupe posturi în administraţia şi în funcţiile publice locale, PSD Giurgiu negociază la sânge orice post posibil. Aşa cum s-a întâmplat la DSV, DESP, desece, regie autonomă si ce instituţii mai doriţi voi!

Viceprimari, vicepreşedinţi de CJ, directori, directoraşi, şefi, sefuleti, sefuti, secretare, paznici, mulgători şi smulgători de orice!

Doar că, şi aici e de apreciat PNL-ul, şi acum ne referim la Dan Motreanu – preşedintele PNL – liberalii se ţin tare pe poziţii şi încearcă, de multe ori şi reuşesc, să taie din lista de dorinţe PSD. Desigur, cu susţinerea din teren a lui Adrian Anghelescu, primar, a lui Dumitru Beianu, preşedintele CJ şi a parlamentarilor PNL, Petcu şi Andrei!

Firesc, în logica paralela a evenimentelor redactate mai sus, Anghelescu şi Beianu au parte de cele mai imbecile, analfabete, isterice şi nefondate atacuri din partea trompetelor pesede!

Şi acum, că să realizaţi că spunem adevărul, adică tot irefutabili suntem şi irefutabil ne facem meseria, bomboana de pe colivă propagandei PSD, aşa cum v-am promis în titlu, în acest cazul transportului public!

În urmă cu vreo 3 ore, Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, invitat la o emulsiune dedicată, referindu-se la sabotajul şi la şantajul membrilor săi ADMITE că a citit adresa emisă de către Tracum  către primarul Anghelescu, la solicitarea celui din urmă, cea în care TRACUM DECLARĂ OFICIAL CĂ NU POATE SĂ ASiGURE TRANSPORTUL ÎN COMUN, deci singura soluţie rămâne prelungire pe o perioadă determinată cu firma Liber Trans Com, dar el, Mina, tot în bălmăjeala absolut jenantă o ţine!

Foarte important de precizat, Tracum este societatea primăriei, instituţie băgată în faliment total de fostul primar PSD Niculae Barbu! Deci tot al lui Mina!

Repetăm! Poate nu aţi înţeles!

Mina recunoaşte că singura variantă ca giurgiuvenii să aibă transport public este prelungirea contractului cu firma actuală pentru că a citit IMPOTENŢA DECLARATĂ OFICIAL de Tracum, dar el, din principiul colhozului răsucit în anusul din minţile propagandei pesediste, refuză să îi îndemne pe oamenii lui să participe la vot!

O să aveţi documentele despre care vorbim săptămâna viitoare. Am făcut solicitare de azi, dar lucrează şi ăia la primărie… zici că e plină de pesedisti! V-aţi prins de fentă?

Revenind la declaraţia năucitoare a lui Mina, asta în care îşi dă singur cu… în… ca un yogin, voi aţi mai pomenit aşa ceva?!?

Ce altă dovadă mai Irefutabilă de atât vreţi ca să realizaţi manevra proastă, perversă, de cea mai joasă spiţă a PSD Giurgiu? Serios! Cum poţi să ţi-o dai tu însuţi atât de letal şi total în doar 2 minute!?

Dar nici tu, nici ăla de îţi ia interviul, să nu auziţi zgomotul de apă trasă de la bideu?

Acum, că să vă distraţi, după ce v-aţi lămurit asupra celor mai sus prezentate, ne concentrăm pe Napoleon Grigore, consilier judeţean PSD, ăla care, ce să vezi, are şi el un fel de cufareala cu seminţe în care, atunci când nu zice nasoale de Dan Motreanu, în momentele în care nu împroaşcă cu ce a mâncat aspra lui Dumitru Beianu şi a lui Adrian Anghelescu, face figuri de stil mai ceva decât îşi dă Mina singur cu tesla-n testicule!

Pe scurt, într-una dintre chestiile alea televizate, Napoleon a zis, metaforic, evident, că primarul Adrian Anghelescu fură curent electric. În sensul în care, ştiţi voi sapientialitatea aia a vânzătoarelor de ciubuce din anii 80, arzi gazul degeaba, freci manganu şi, mai nou, vorbeşti limba romană ca Napoleon!

Ei bine, tocmai Napoleon, cel care în urmă cu vreo 3-4 ani, scormonind oficial, cu contract, după fer, împreună cu profesioniştii lui, cu ajutorul unui buldozer/excavator, a lăsat, la propriu, fără curent electric, timp de câteva ore, 2 instituţii, tocmai el să facă poante d’astea?

Că ce s-a întâmplat? Au vazutara meseriaşii, în timp ce numărau suruburile şi cuiele ruginite din curtea instituţiei respective, un diCtmai cablu care, evident, conţinea cupru! Normal că au urlatara de bucurie, căciuli în aer, expresii precum “mâncăm, să moară mama”, “în sfârşit, cumpăr ultul volum al lui Kierkegaard”” 
 Si… au taiatara cablul!
Zona Liberă şi PCTF în întuneric beznă! Totală! Negura absoluta!

Cam cum şi cam cât a durat pentru dumneavoastră, stimaţi cititori de cele mai bune articole jurnalistice, investigaţii, şi editoriale, vrăjeala manevrelor PSD Giurgiu de a prelua puterea în judeţ şi în municipiu!

Până să ne citiţi pe noi!

                                                                                   Cătălin Măcriş & Ciprian Danciu

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *