PSD Giurgiu revine la robinetul cu milioane de euro!
Augustin Dinu, jumătatea la fel de bună a deputatei Elena Dinu, noul şi vechiul şef la DRDP Bucureşti

Gata! E oficial! Nevastul… pardon!… Augustin Dinu, soţul deputatului PSD, Elena Dinu (doamna aceea care în pandemiei îi rugă pe giurgiuveni să nu se vaccineze în timp ce ea şi tot neamul aferent aveau deja a 3-a doză) a fost numit reinstalat la şefia Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti

Candidat unic, fără concurs, timp foarte scurt de înştiinţare a cică concursului!

Demis din funcţia de director general general Regional al DRDP Bucureşti în anul 2019, inginerul mecanic Augustin Dinu revine, în condiţiile descrise mai sus, pe acelaşi post din care timp de vreo 3 ani (perioada 2016-2019) a oferit pe bandă rulantă contracte de sute de milioane de euro clanului Badalau-Mina, cel din urmă fiind, practic, cel care l-a numit în acea perioadă în funcţie! Fost şi el, despre deputatul Marian Mina scriem acum, director general la această instituţie!

Ca să rezumăm povestea din spatele ştirii, DRDP Bucureşti a fost şi o să fie fieful PSD Giurgiu, principala sursă de venit a filialei social democrate din Giurgiu, instituţie din cauza căreia dragostea dintre Liviu Dragnea şi Niculae Badalau s-a rupt definitiv şi irevocabil din cauză că Augustin Dinu, ahtiat să pompeze bani cât mai mulţi în firmele lui George Cusa şi ale neamului lui Badalau şi Mina i-a dat-o la gioale, în repetate rânduri, până şi firmelor fostului preşedinte teleormănean PSD!

Toate informaţiile, documentele, probele irefutablle a ceea ce scriem acum le regăsiţi pe blogul Irefutabil. blog! Dacă vă este lene să le căutaţi, o să le repostăm aici în viitor! 

Morala?

Aşa cum menţionam în penultimul articol de pe site, tactica PSD Giurgiu, aceea de a participa activ şi profund la guvernarea de la Bucureşti în timp ce se impostează drept victime şi în opoziţie atunci când ajung la Giurgiu, dar cu sute de milioane de euro prin buzunare, este în plină desfăşurare! Cu acte oficiale!

Revenim!
Ne daţi un semn dacă nu aţi găsit investigaţiile noastre în premieră naţională şi în exclusivitate de pe Irefutabil. blog despre activitatea lui Augustin Dinu si PSD Giurgiu la DRDP Bucuresti!

Vă lăsăm aicisa un print screen mic:

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *