PSD Giurgiu pregăteşte o nouă hazna pe Facebook! Analfabeţii şi manipulatorii se regrupează

A apărut o pagină nouă de Facebook care încearcă să cloneze, să se imposteze, să fure identitatea prin intermediul confuziei paginii de FB oficială a acestui site!
Astfel, în timp ce pagină noastră de Facebook este Giurgiu Impact Media, imbecilii care intenţionează să ducă în eroare cititorii se numeşte Giurgiu Media Impact!

                                           Pagina falsa de Facebook

Cel mai probabil această nouă manevră este o porcărie specifică trompetelor analfabete PSD Giurgiu care, după eşecurile cu alte pagini de Facebook similare, cel mai recent exemplu fiind Verdict Giurgiu, încearcă să-şi regrupeze găleţile cu rahat pe care urmează să le arunce în ventilator, ei fiind singuri  în camera.

Veste bună este că identitatea anonimă a acestor pagini de FB va fi dezvăluită în curând, în funcţie de cum lucrează oamenii din justiţie, cu probe legale, respectivii imbecili aşa zişi ascunşi urmând să răspundă legal pentru toate acuzaţiile false, aberante, defăimătoare pe care le-au mâzgălit în haznalele, pardon, canalele social media respective!

Fie că este vorba despre Niculina Croitoru, fostă Alecu, condamnată cu executare la puşcărie pentru furt şi şantaj, fie că este vorba de Cătălina Sfetcu, alţii etc!

Regăsiţi în pagină documentele oficiale, adică decizii finale din instanţă, pentru afirmaţiile de mai sus!

Menu: căutare: scrieţi numele, vor apărea textele şi documentele cu pricina!

Revenind la ideea principală, noua pagină de FB intitulata Giurgiu Media Impact nu este a noastră, e un încă un cont fals de FB unde, aşa cum am mai spus, sunt toate şansele să se regrupeze toate infecţiile PSD Giurgiu!

Pagina noastră oficială de Facebook: Giurgiu Impact Media, like sau urmărire! Vă mulţumim!

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *