Programul “APA ÎN ȘCOLI” a ajuns în Liceul “Tudor Vianu”

Ieri am început informal întâlnirea cu elevii claselor a XI-a C si D, ai Liceul Tudor Vianu. Le-am propus să discutăm despre lucruri importante dar despre care știm din păcate puține lucruri. Și pentru că ne-am întâlnit miercuri, 7 februarie, am discutat mai întâi despre importanța cifrei 7: 7 zile-n săptămână, 7 note muzicale, 7 culori în curcubeu, 7 păcate capitale și 7 virtuți divine, 7 minuni ale lumii antice și alte 7 moderne, 7 arte. Și, dincolo de cifra 7, după ce atmosfera s-a destins am continuat vorbind despre una dintre cele mai interesante și importante întâlniri ale omului: întâlnirea cu apa!

Apa-unul dintre cei mai comuni și esențiali compuși chimici de pe Pământ, apa și valorile sale, unicitatea apei și anomaliile sale, care o fac atât de deosebită- a urmat în discuția noastră, încheiată cu amănunte foarte precise din campania “CANALIZAREA NU ESTE TOMBERON! ”

A fost o întâlnire cu folos, elevii ne-au urmărit cu atenție, au pus întrebări, au avut păreri, ne-au aplaudat. I-am aplaudat și noi pe ei și le-am promis că la următoarele întrevederi, în centrul atenției va rămâne tot APA.

                                                                                               Apa Service SA Giurgiu

Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *