Program de investiţii în structura şi logistica din Zona Liberă Giurgiu

In cursul lunilor decembrie si ianuarie Administratia Zonei Libere Giurgiu a achizitionat un Motostivuitor Marca Heli model CPCD35 si un Graiffer model RCC4C. Aceste achizitii au un beneficiu major avand in vedere timpii de descarcare a marfurilor de pe cheu.

Motostivuitorul Heli triplu-catarg ridica o greutate de 3500 KG si ajuta la descarcarea si incarcarea marfurilor pentru clienti si parteneri.
Graifferul are o capacitate de incarcare de 4 mc este actionat prin radio telecomanda de catre macaragiu asigurand o norma de descarcare de cca 350 – 500 tone pe schimbul unei ture lucratoare in care sunt implicate macaragii, motostivuitiristi, docheri, electricieni, etc.

 

Prin aceste achizitii Zona Libera Giurgiu deserveste clientii si partenerii intr un timp mult mai scurt, avnd in planurile de dezvoltare cresterea capacitatilor de manipulare amarfurilor la cheu cu cca 20% in acest an.

La final, trebuie să menţionăm că aceste investiţii sunt parte dintr-un program de investiţii masive pe care administraţia Zona Liberă Giurgiu doreşte să îl aplice în următorii ani, concentrarea cea mai mare fiind pe infrastructura Zonei Libere, şi pe anumite utilaje care, evident, vor duce la eficientizarea şi atragerea de noi firme în acest perimetru!

La fel de important de remarcat este faptul că tot acest plan investiţional este bazat în totalitate din profitul Zonei Libere, instituţie care, aşa cum am scris în rândurile de mai sus, îşi concentrează cea mai mare parte din activitate pe dezvoltare şi producere de plus de valoare în rândul investitorilor şi al locuitorilor municipiului Giurgiu

Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *