Primarul din Comana, Aurel Enache, forţează un cetăţean să cedeze un teren pentru afacerile prietenilor săi! Ameninţări cu gruparea-clanul Tamangu

Primarul Aurel Enache, comuna Comana, print sreen emisiune ProTv

Despre primarul din comună Comana, Aurel Enache, s-au scris multe în presa locală şi în cea naţională! Niciodată de bine! Fost membru PDL, ex PSD, acum PNL, Enache este acel edil care în anul 2020 a şocat o naţiune întreagă atunci când, nemulţumit de reproşurile cetăţenilor care l-au acuzat că nu a făcut nimic, a demolat toate băncile din localitate. Ca să se răzbune!

Tot anul trecut, cât timp încă era primar din partea PSD, membru apropiat al clanului Badalau-Mina, şi încă nu păcălise pe nimeni că trece la PNL, Aurel Enache uimea poporul la un post de televiziunea naţional pentru că deversa tot gunoiul menajer al comunei pe malurile râului Argeş, transformând zona într-o adevărată bombă ecologică!

Şi, dacă paragrafele de mai sus nu v-au fost suficiente ca să vă faceţi o ideea complexă despre calităţile domnului Enache, zicem să vă menţionăm, ca şi o pată de culoare, că în restaurantul deţinut de Enache, un local întitulat LA LEBĂDĂ, în urmă cu aproximativ 4 ani, în timpul nunţii fiicei acestuia cu fiul altui PSD ist notoriu din zonă, aici şi-a luat preşedintele de atunci al PNL Giurgiu, Marin Anton, o ştachie în gură de la exact baronul PSD, Nicolae Badalau!

Şi el, incidentul ăsta, ajuns în mass media naţională!

Revenind în prezent, la titlul acestui articol, trebuie să vă facem precizarea că deţinem toate informaţiile, nume, prenume, localitate, date, însă din dorinţa de a proteja identitatea domnului în cauză vom folosi, cu acceptul dumneavoastră, stimaţi cititori, noţiuni mai vagi şi denumiri generale! Ceea ce din punct de vedere jurnalistic este valabil şi perfect funcţional cât timp informaţiile expuse încă nu au ştampilele unor autorităţi! Scriem asta pentru că ceea ce urmează să citiţi aici, conform sesizării semnalate de către cetăţeanul în cauză, vor face obiectul unor plângeri şi sesizări penale către instituţiile abilitate

Aşadar, comună Comana, primarul Aurel Enache, prietenii săi şi afacerile lor!

Conform sesizării pe care am pus mâna, Enache şi amicii săi deţin mai multe afaceri în zonă, multe obţinute prin fraudă, majoritatea administrate cu dublă contabilitate, mărfuri vândute pe datorie la preţ dublu şi fără plată impozitelor, evaziune fiscală la greu, intimidarea concurenţei!
În plus,
nu ştim exact de ce ne bucură informaţia asta, restaurantul LA LEBĂDĂ, cel în care s-a ţinut vestita nuntă pesedista şi celebrul meci de box Badalau-Anton, nu deţine o bucătărie autorizată, toate controalele iniţiate de Direcţia de Sănătate Publică fiind amorsate, prin metode specifice, încă din faşă!

Însă, cea mai gravă dintre acuzaţiile formulată de către cetăţeanul din a cărui sesizare cităm, este că prietenii domnului Aurel Enache se comportă în zonă ca nişte adevăraţi mafioţi, încercând să cumpere la preţuri de nimic toate afacerile din zonă şi porţiunile de teren pretabile pentru un business profitabil, iar atunci când cetăţenii vizaţi nu cedează sunt ameninţaţi cu bătaia în grup, coregrafia fiind susţinută de membrii clanului Tamangu, celebrul grup infracţional din Bucureşti linca de dinainte de 89, cel supranumit şi mafia cimitirelor!

Repetam! Informaţiile care stau la baza acestui articol nu provin din surse oficiale! Însă, aşa cum am mai scris, ceea ce aţi citit aici este doar o parte, voit diluată, din sesizarea unui cetăţean, om simplu, din zonă, care conţine nume şi date concrete, sesizare care, cât de curând, va fi înmânată oficial autorităţilor competente!

Maniera de redactare a articolului fiind axată, în principal, pentru protecţia sursei, vă lăsăm pe dumneavoastră, stimaţi cititori, având la bază şi paragrafele de început, sa decideti  dacă cele citite aici sunt adevărate într-o măsură sau alta! Până la proba contrarie!

Ceea ce, după umila noastră parare, bazându-ne pe vasta experienţă, este doar o formalitate!

Vom reveni cu detalii si amanunte oficiale in editiile viitoare

 

                                                                                                                  Cătălin Măcriş 

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *