Plăti nelegale, Mina-Stanculescu, cu firmele naşului Cuşa, cu firma amicilor din fieful lui Badalau, cu firma unde a fost angajată soţia fostului premier PSD, Mihai Tudose!

Plăţi nelegale, contabilitate falsă, neînregistrarea plăţi, omiterea operaţiuni intrare/ieşire patrimoniu, neînregistrare venituri proprii, neevaluarea elemente patrimoniale, neconstituirea sau/şi neactualizarea garanţiilor materiale, neinventariere patrimoniu, angajare plăţi din bugetul public fără prevederi legale etc, toate cele scrise mai sus fac parte din constatările Curţii de Conturi în urmă analizei activităţii financiare a Consiliului Judeţean Giurgiu pe anul 2020, ultima perioadă din mandatul de 4 ani în care C.J Giurgiu a fost condus de către Marian Mina şi Florentina Stănculescu, primul actual parlamentar PSD, cea din urmă, Stănculescu, demisă din funcţia de şef executiv finanţe al instituţie în cauză de către Dumitru Beianu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean!

Cum era şi firesc, în sensul în care mimăm o normalitate omniprezentă în stilul PSD, cele mai multe dintre aşa zisele erori au avut ca şi beneficiari firmele de casă ale clanului Badalau-Mina-Cusa!

Ne este lehamite să vă prezentăm, iarăşi, legăturile dintre ei, dar ca şi o sinteză la evidenţă trebuie să specificăm şi acum că personaje în cauză sunt naşi fii, fiice, nepoţi, fini, cuscri, gineri, socrii unul altuia, rudenii, rubedenii şi orice altceva vă mai puteţi imagina dumneavoastră pe subiectul acesta!

 

Aşadar, strict şi la obiect, cu probe irefutabile, ne vom ocupa în continuare de alte puncte din totalul de 17 pe care domnii de la Curtea de Conturi Giurgiu le-au identificat ca fiind abateri mai puţin grave sau foarte grave în gestiunea Consiliului Judeţean Giurgiu, toate aparţinând noului tandem PSD Mina-Stanculescu, denumiţi aici, ca şi inspiraţie de la ei înşişi, SPAIMELE MUNICIPIULUI ŞI ALE JUDEŢULUI GIURGIU!

Plata nelegală a sumei de 11.888, 56 lei către grupul de firme KIRLIK Group SRL!

Grupul acesta de firme aparţine familiei Cuşca şi include mai multe firme care au aparţinut/aparţin fiicei lui Niculae Badalau.

Hai că nu putem să ne abţinem! Gheorghe Cuşa, tatăl lui George Cuşa, naşul lui Badalau Junior, fiul lui Niculae Badalau, care Niculae Badalau este naşul lui Marina Mina, care Marian Mina este prietenul din copilărie al lui George Cuşa!

Manevra declarată de oficialii de la Curtea de Conturi ca fiind plată nelegală a fost făcută prin procedură descrisă în episodul trecut! Anume, calcularea greşită a marjei de profit al parandaratului! Scuzaţi, marja de profit a firmei Kirlik!

Plata nelegală a sumei de 13.923, 72 lei către firmă Style Construct SRL!

La fel, calcularea greşită a marjei de profit a firmei prietene! Acum, SRL ul ăsta a intrat recent în colimatorul nostru, este înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în sat Bacu, comună Joiţa! Singurul nume şi prenume care apare ca fiind asociat, şi asta în proporţie de doar 30 la sută, restul fiind deţinut de alte firme, este un anume domn Ion Duculeci! Încă anonim nouă!

Ceea ce, însă, nu reprezintă un mister este faptul că firma asta are nu mai puţin de 60 de contracte directe câştigate cu administraţia judeţeană Giurgiu, DOAR CU ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ GIURGIU, dintre care cele mai multe cu primăria oraşului Bolintin Vale din judeţul Giurgiu, exact locul de reşedinţă al lui Niculae Badalau!

Bine, mai sunt contracte directe câştigate şi cu Singureni, Joiţa, Bolintin Deal etc! Toate fiefurile lui Niculae Badalau! Dar cele mai multe, astfel încât să îţi sară în ochi, sunt cu Bolintin Vale!

Valoarea toată a acestor contracte? Mult! Scriem despre sute de milioane lei! Noi! Unul dintre ele, cazul de mai sus!

  • Doar 2 dintre contractele castigate de firma Style Constrcut cu fieful clanului Badalau-Mina

Plata nelegală a sumei de 50.536, 28 lei către firmă Asociere En Electric Proiect Office SRL!

Plictisitor de adăugat, dar necesar, plată nelegală către această firmă s-a făcut prin manevra enumerată anterior!
Ceea ce este însă, neapărat de adăugat, este că la această firmă a lucrat soţia fostului premier PSD, Mihai Tudose, acum europarlamentar din partea social de democraţilor! Şi, dacă nici acum nu aţi făcut legătura dintre firma asta şi clanul Badalau-Mina, tot acesr SRL a încasat nu mai puţin de 41 milioane lei noi pe vremea cât Mihai Tudose sau Victor Ponta decideau la guvern! Tot firma asta a ţinut monopolul lucrărilor de construcţii drumuri etc în oraşul Turnu Măgurele, oraşul de baştină al celebrului Liviu Dragnea!

Deci, pe bune, acum nu era normal să aibă contracte şi cu giurgiuvenii din psd?

Concluzie
Este o problemă! Ori Mina şi cu Stanculescu au greşit atunci când au făcut plăţi nelegale câte firmele asociate PSD, ori de vină sunt firmele astea psd ptr că doar ele au câştigat toate licitaţiile conduse de clanul PSD Giurgiu!
Adică Mina şi cu Stanculescu ar fi greşit oricum! Râdeţi? Bine!
Serios acum, este clar că toate cazurile expuse aici, acum şi în episoadele trecute denotă cu prisosinţă modul de lucru al celor care vor să preia frâiele municipiului şi ale judeţului Giurgiu!
Aşa că, stimaţi cititori de cea mai bună pagină media din zonă, aveţi două variante!
V-am convins noi de ceea ce urmează să se întâmple cu Mina la primărie şi cu Stanculescu la prefectură, ori, masochiştilor, vreti să resimţiţi ceea ce v-am demonstrat acum  la următoarele alegeri!

Nota Redacţiei
Urmează episoade incendiare despre activităţile, acţiunile şi contractele efectuate de renumitul Cătălin Lupu, fostul manager DGASPC Giurgiu!

                                                                                                                    Cătălin Măcriş

 

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *