Onanie la persoană atacă din nou! De la sexu’ lui Beianu şi până la ţepele lui Măcriş, misterul anchetelor efectuate cu două mâini, ca veveriţele, de infractorii Ghezea şi Bălan!

Atenţionare: acest text conţine date şi informaţii pe care unii cititori le pot considera ofensatoare! Dar reale şi oricând verificabile direct de la sursele precizate în context! Mulţumim pentru înţelegere!

Onan este un personaj din Biblie, cartea Facerii, Vechiul Testament, care a fost pedepsit de Dumnezeu (nu intrăm acum în amănunte) să îşi verse sămânţa în pământ! De aici vin cuvintele onanist şi onanie care, conform DEX, înseamnă persoană care îşi produce plăceri sexuale prin autoexcitare!

Aşadar, în speranţa că am lămurit parte din titlul acestui articol, zicem să trecem direct la subiect!

În dimineaţa asta, incinta unui restaurant, şeful publicaţiei Onanie la Persoană, Mihai Ghezea, a recunoscut că este un infractor, cel puţin 6 dosare penale: uzurpare de calităţi oficiale şi de înşelăciune în dauna avutului persona, şantaj, înşelăciune, furt etc!

Mai mult, dacă se poate scrie şi concepe noţiune de plus rahat peste dejecţia în sine, Ghezea a mai admis că a confundat planurile în ceea ce priveşte atacul îndreptat împotriva lui Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, recunoscând, în altă ordine de idei, cu o seninătatea bolnavă, senilă şi dementa că alt subiect de-al lui, o porcărie de înregistrare audio ce îl viza pe acelaşi Beianu, este, de fapt, una falsă!

Ca să sintetizăm, în cazul în care paragraful a fost prea lung pentru laicuitorii pesedisti, Ghezea a ţinut un fel de conferinţa de presă cu ventilatorul n faţă în care a aruncat cu propriul rahat în el! În ventilator!

Tradus, fără absolut nicio interpretare, iată ce a spus individul!

Sunt infractor, am furat, am şantajat, am uzurpat, tot ceea ce am scris e fals, am confundat planurile, falsific înregistrări, interpretez şi nuanţez voit crâmpeie de zvonuri şi de informaţii, ăsta sunt eu, Mihai Ghezea, directorul unei fiţuici cu 100 exemplare tipărite pe săptămână, nu 2000, şi cu un site de infantile investigaţii , site care conţine, printre alte, rubrica de… Reţete Culinare”

Tot conţinutul din ceea ce am scris mai sus, excepţie cu numărul exemplarelor tipărite ale fiţuicii, asta este informaţia noastră, este exact ceea ce a spus infractorul!

Dacă, în contextul ăsta, îl adăugăm şi pe Sorin Ovidiu Bălan, alt ziarist ca  Ghezea şi ăsta, al cărui fiu a făcut un an şi jumătate de puşcărie, fiind condamnat la 3 şi 6 luni, tot pentru înşelăciune şi furt, orice concluzie, alta decât cea din titlul acestui text, despre publicaţia asta şi oamenii care o compun este aiurea, de-a-n dâratele şi de prisos!

Şi, cu voia dumneavoastră, stimaţi cititori de cele mai bune texte jurnalistice din lume, atacurile şi încercările penibile de denigrare la adresa subsemnatului, autorului acestor rânduri, efectuate de către aceşti doi penali dovediţi cu acte oficiale se înscriu, evident, în acelaşi capitol!

Ca idee, imbecililor, un pont din partea unui jurnalist de investigaţie pe bune! Până când nu găsiţi, pe unde căutaţi voi, o decizie DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ în ceea ce priveşte o speţă, oricare ar fi ea, iar decizia aia nu aparţine unui for judecătoresc superior, adică nu este pe fond, în speţă Tribunal sau Curtea de Apel, tot ceea ce mâzgăliţi voi este şi va fi îndreptat, legal şi cu decizii irevocabile şi definitive, împotriva voastră! Nu mai amintesc nimic despre gramatica limbii române, virgule aiure, exprimări defectuoase, frazare deficitară!

Gata cu lecţiile gratis!

Concluzia?

Musiu Ghetea (la dracu, era să scriem altceva la formă de apelativ) ai admis că eşti penal, îl băgăm la confesiune şi pe Bălan aicisa, recunoşti că faci falsuri, confirmi că produci şi împrăştii ştiri false, declari că ştii că greşeşti şi îţi declini, într-o formă sau alta, premeditatele jeguri şi evidenţele neajunsuri şi incapacitaţi!

Aşadar, Onanie la Persoane, având în vedere că lichidul amniotic a apărut pe pământ în urmă sute de mii de ani, iar găina doar de câteva mii, deci oul a apărut înaintea găinii, (serios, unde în altă parte puteaţi să vă cultivaţi, în sfârşit, decât de aici?) vă propunem următoarea analogie!

Dezintegraţi-vă! Iar în cazul în care din voi o să se hrănească o buruiană, înseamnă că nu aţi trăit degeaba!

Dacă nu, o să vă desfiinţăm noi! Puţin câte puţin!

Asta în cazul în care propriile voastre mărturisiri nu au început acest proces. Încă!

                                                                                                                     Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *