Oamenii din echipa prefectului PSD Giurgiu! Centrul de comandă al viitorilor candidaţi social democraţi la următoarele alegeri!

Despre domnul Lupu Şerban Marius Cătălin, pesedist de frunte, fost director falimentar la DGASPC Giurgiu, am mai scris, documentat şi dezvăluit documente şi fapte dincolo de limita legii în premieră şi în exclusivitate naţională!
Contracte de sute de milioane cu firme prietene tocmai din Călăraşi, licitaţii câştigate pe bandă rulantă de amici, angajări în masă ale rudelor şi neamurilor marii familii PSD-iste etc şamd!

Regăsiţi toate investigaţiile în arhiva site-ului!

Firesc, o dată cu venirea lui Dumitru Beianu în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Cătălin Lupu a fost destituit din funcţie! Motivele, puteţi să alegeţi unul din cele scrise mai sus, ori să sintetizaţi totul în expresia management defectuos!
Mai puţin firesc într-o logică elementară, dar absolut normal în viziunea PSD Giurgiu, partid condus, deocamdată, de Marian Mina, Lupu, cel destituit pentru că şi-a atins limita incompetenţei conform documentelor ce au rezultat în urmă mai multor controale efectuate de către instituţii terţe, este reşapat de Mina şi pus în funcţia de consilier al prefectului PSD de Giurgiu, Florentina Stăncuulescu!

Şi nu este un caz singular! Luaţi nominal, toţi indivizii care au fost redirecţionaţi de Mina în echipa lui Stănciulescu sunt genuine exemple de corectitudine, de performanţă şi de realizări administrative impresionante!

Puneţi voi, stimaţi cititori de cele mai bune articole de presă, ghilimele de rigoare! Probabil, într-un viitor nu foarte îndepărtat, o să ne ocupăm de fiecare în parte! Dar acum scriem despre Lupu!

Ceea ce vedeţi în facsimilul de mai jos reprezintă un fragment din Sentinţa Civilă redactată de către Tribunalul Giurgiu, emisă în lună martie, anul 2017, prin care completul de judecată pronunţă că domnul Cătălin Lupu a ocupat ilegal funcţia de director al Oficiului de Studii Pedologice şi Agrochimice Giurgiu (OSPAG)!

Sunteţi confuzi? Vă lămurim noi!

În luna martie, anul 2015, Cătălin Lupu a candidat pentru funcţia de director la OSPAG, instituţie subordonată Direcţiei Judeţene pentru Agricultură Giurgiu (DJAG). Evident că a fost singurul individ care s-a prezentat la aşa zisul concurs, normal că l-a câştigat, implicit de scris că timp 2 ani şi ceva Lupu a fost directorul acestei instituţii!

Numai că, şi aici facem legătura cu paragraful referitor la decizia Tribunalului Giurgiu, Cătălin Lupu a fost angajat ilegal, din dosarul său de candidat la momentul respectiv lipsind cazierul judiciar!

Cazier care, în urma unui dosar penal desfăşurat în anul 2011 pe numele lui Cătălin Lupu, îi interzicea să ocupe funcţii publice, administrative pentru o perioadă lungă de timp! Am mai scris despre asta, căutaţi în arhiva site-ului! Am putea să scriem din nou, dar e complexă povestea, am ocupa prea mult spaţiu şi mult prea multe minute din timpul dumneavoastră!

Revenind în luna martie, anul 2015, Lupu, conştient fiind că nu are cum să ocupe acest post, în ciuda făcăturii de concurs, apelează la o şmecherie legislativă, legală, dar specifică în România, prin care scrie o declaraţie pe propria răspundere că nu are nicio bubă în cazier, că nu este supus niciunei sancţiuni iar comisia acceptă, toate bune şi frumoase în stilul PSD Giurgiu!

La mult timp după ocuparea funcţie de director OSPAG, Lupu strecoară la dosarul de candidat un cazier judiciar emis ulterior ocupării acestei poziţii, momentul ales fiind analizat cu atenţie, să corespundă astfel încetării perioadei de interzicerea a ocupării oricărei funcţii în administraţie.

Cu alte cuvinte, când a expirat interzicerea unor drepturi ce reieşeau din dosarul din 20011, Lupu depune cazierul!

Abia după doi ani, sesizând măgăria, DJAG Giurgiu face reclamaţie în instanţă împotriva OSPAG şi a lui Cătălin Lupu, verdictul fiind, aşa cum am scris şi v-am prezentat mai sus, anularea deciziei conform căreia Lupu a fost numit director la OSAP Giurgiu!

Numai că, ce să vezi, pe Cătălin Lupu şi pe gaşca PSD Giurgiu aferentă, i-a durut la bască! Sentinţa a fost emisă în 2017, moment în care Lupu era deja director la DGASPC!

La fel cum, după ce a fost demis din DGASPC, Cătălin Lupu a fost numit consilier al prefectului de Giurgiu!

Practic, în jurul  Florentinei Stanculescu, singura pesedista care a reuşit să ocupe o oareşce funcţie mai importantă în administraţia judeţeană, Mina şi-a strâns toată… (. Era să scriem ceva care rimează cu mâna)… mulţimea cea de vază a social democraţilor giurgiuveni! Cei mai răi, cei mai incompetenţi şi cei mai devotaţi pesedisti din zonă!
Plus că, nu-i aşa, comasarea ăstora în exact coasta lui Beianu, preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Giurgiu, atârnă cum nu se poate mai bine pentru strategia de sabotare a instituţiei amintite! 

Acum, ca şi final, concentrându-ne pe domnul Cătălin Lupu, încă nu înţelegem de ce instanţa nu s-a sezisat din oficiu pentru fals în declaraţii şi în înscrisuri oficiale, acesta jurând la momentul dosarului că este are cazierul curat ca lacrimile lui Badalau atunci când s-a declarat neoficial că este dezamăgit de Mina, încă nu ştim dacă banii pe care Lupu i-a câştigat într-o funcţie printr-un dosar măsluit au fost ceruţi înapoi, şi nu putem să concepem deocamdată cât de rapaci, jenanţi şi absolut penibili pentru şi în interesul personal sunt membrii ăştia PSD Giurgiu!

Însă, până aflăm răspunsurile la întrebările astea, dacă le vom afla pe vreodată (facem şi noi pe modeştii în cazul ăsta!) un lucru este cert!

Aceştia, oameni ca aceştia, ăştia, stimate cititor de cele mai bune texte jurnalistice din ţară, sunt cetăţenii pe care PSD Giurgiu îi pregăteşte pentru votul tău de peste doi ani!

Şi deci, în fond, ce mai contează o altă sentinţă când, de fapt, tu decizi! Alege!

 

                                                                                  Cătălin Măcriş & Ciprian Danciu

 

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *