Metoda “Iancu” de ucidere a câinilor! Imagini şi mesaje cu impact puternic emoţional

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei din Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu, au efectuat luni, 26 iulie,  o acțiune la adăpostul ASPA IVETS din satul Uzunu (comuna Călugăreni, județul Giurgiu. La acțiune au participat și reprezentanți de la Inspectoratul Teritorial de Muncă și de la Direcția Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu

Polițiștii au verificat  legalitatea adăpostului, modul în care au fost capturați și eutanasiați câinii, dar și condițiile în care sunt îngrijite animalele în adăpost, potrivit unor surse judiciare.

ASPA Ivets este cel mai mare adăpost pentru animale din județul Giurgiu, fiind deținut de Manuel Valentin Istrate. De-a lungul timpului, mai mulți localnici au reclamat abuzuri. În ultima perioadă au fost înregistrate mai multe sesizări cu privire la rele tratamente aplicate animalelor de către angajați ai adăpostului.

In filmul de mai jos va prezentam declaratiile, in premiera nationala si in exclusiviate nationala, ale unui fost angajat al firmei ASPA INVETS, care marturisete cum ucidea cate 100 caini zilnic prin metoda numita IANCU, omorand, practic, in chinuri animalele din adapos! In curand, ancheta completa Giurgiu Impact Media, cu detalii despre ingineriile financiare efectuate de catre patronul acestei firme, cruzimea fara seama la care i-a supsus pe caini si alte chestiuni absolut oribile pe care Manuel Valentin Istrate si asociatii lui le-au desfasurat si perfectat de-a lungul anilor!n

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Metoda “Iancu” de ucidere a câinilor! Imagini şi mesaje cu impact puternic emoţional

 1. RadutuMirela Adriana spune:

  Esti un jaf

 2. Liliana spune:

  Cred ca se știa de mult ca acolo e un lagăr de exterminare a câinilor. Mizera umana care răspunde și mănâncă banii publici sa plătească pentru chinul și suferinta adusa animalelor. Sper sa nu se mușamalizeze asa cum s-a mai întâmplat.

 3. carmen - larisa paun spune:

  Cine este CRETINUL de iancu? Vreu sa-i administrez aceeasi metoda de a scapa de el, direct in ochi dupa care in plamani. Ma rog bunului Dumnezeu sa dea familiei tale si intreg neamului tau tot ce ai dorit si facut tu JAVRA acestor suflete.

 4. Arnautu Daniel spune:

  Un odios,un criminal fără scrupule care a ucis mii de câini când aceștia erau perfect sănătoși și puteau fi promovați pentru adopție ! Sa verificați cum ucidea sute de câini pe zi in clinica din Toporași și in vechiul adăpost din Fundulea

 5. Floi spune:

  Rusine să vă fie!!!Doamne nu v-ar mai rabdă pământul!Tu te-ai făcut veterinar să-i ajutați.. nu să-i omorâți!Tu și voi care omorâți animale vă blestem la biserică … să vă chinuiți voi(care participanți direct la uciderea lor),dar și familiile voastre când vă e lumea mai dragă!Vă orbeste banii. … nici de ei n-o să vă bucurați!Nu gândiți că nu vă ajung blestemele… Dumnezeu dă cu fapte și nu cu părul!Ar trebui să vă fie frică pentru sufletul vostru!!!(Cum spui de lumea cealaltă…. ai grijă. .. nimic nu rămâne neplatit)CRIMINALILOR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *