Marian Mina – cum să îţi sabotezi propriul judeţ (şi) din opoziţie!

În timp ce Consiliul Judeţean Giurgiu încearcă să obţină concursul ministrului Voiculescu pentru construcţia unui nou spital, Mina "ajută" cu cererea demisiei

Indubitabil, ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Matei Balş este o tragedie! Evident, orice măsură legală necesară pentru a găsi vinovaţii, pentru a stabili cauzele şi pentru a preîntâmpina astfel de drame este absolut necesară!

În astfel de cazuri, în orice ţară normală cetăţenii trebuie să ceară socoteală, jurnaliştii să înjure, politicienii de la putere să repare iar cei din opoziţie să critice şi să ofere soluţii! De ce nu, să ceară şi demisii! E absolut firesc!

Până la la un punct! Atunci când tu, opozantule care eşti, nu realizezi că te iei gură în pix ministerial cu exact acel om care poate decide, într-un mod cât se poate de concret şi determinant, diferenţa dintre bine şi rău pentru cetăţenii care te-au votat! Să faci opoziţie! Există un proiect! Palpabil! Un nou spital judeţean în Giurgiu! Consiliul Judeţean a stabilit şi terenul, sunt şi fondurile, există şi bunăvoinţa ministerului Voiculescu! Care, nu-i aşa, ar fi putut să aleagă orice localitate din ţară! Voiculescu, ministrul Sănătăţii, a decis Giurgiu! Ce face Mina, deputat de Giurgiu, fost preşedinte de CJ timp de 4 ani, timp în care Spitalul din subordine includea un spaţiu imens, gol, rezervat în exclusivitate pentru recreerea altui parlamentar PSD, Elena Dinu, medic specialist în nocturnalele pesediste? Simplu! Prinzi o tragedie, amusinezi damful de colivă, mictionezi cu evlavie şi pe o voce telurică inepţiile! Există o diferenţă între opoziţie şi oportunism! În primul caz ai nevoie de inteligenţă! În al doilea, doar de tine însuţi! Incapacitatea mentală de a te conecta şi de a te subsidia unui interes general, o chestiune în folosul comunităţii, explică găurile din urmă şi prevăd hăurile din viitor !Să vorbim despre lipsurile, decăderea şi despre mercantilismul din Spitalul Judeţean Giurgiu pe care aceleaşi Mina, mare suferind, acum, de soarta bieţilor cetăţeni, le -a gestionat în ultimii 4 ani în interesul celor din anturajul lor?

Ce ziceţi de nişte poze?

Morala? Marian Mina, taci! E adevărat! Ai o tragedie! Dar nu ştii ce să faci cu ea! Altceva decât să o transformi într-un mare dramă pentru tot judeţul! Şi apoi, nu tu eşti cel mai în măsură să te prefaci că suferi pentru alţii! Sunt alţii care au suferit şi încă suferă din cauza ta! Lasa-ne sa luam spitalul! Cel nou!                                                      Taci!

  • Catalin Macris

Acest articol a fost publicat în Editorial. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *