Manipularea psd-ista redefineşte limita incompetenţei competenţilor din partid

Dacă s-ar pune impozit pe prostia unor psd-isti, PIB-ul României ar atinge un maximum istoric

Se spune că primul Fake News din istorie umanităţii a apărut înspre sfârşitul celui de-al doilea război mondial, atunci când, după ce americanii şi ienglejii au bombardat masiv un oraş german, propaganda nazistă a trâmbiţat că forţele aliate au ucis 50 mii civili în urma raidului! Nimic mai fals! E drept, conform statisticilor de după s-a constat decesul câtorva civili, dar nimic ieşit din comun în logica absurdă, dar reală în context, a victimelor colaterale a acelor vremuri!

Totuşi, atât de bine a funcţionat ştirea falsă încât mai mulţi generali din armata SUA şi ai Mării Britanii şi-au dat demisia în timpul războiul, iar cei care nu au recurs la acest gest au avut de suferit oprobriul întregii planete pentru tot restul vieţii, deşi, aşa cum am scris mai sus, adevărul ieşise demult la iveală!

Acum revenind la timpurile noastre, mai exact la ultima bălărie semnată de balauroaica de serviciu a PSD Giurgiu, o anume Cătălina Sfetcu pe numele ei, nu ştim exact când a apărut prostia!

Desigur, am putea să aflăm dată în care s-a născut duduia, dar complexitatea ştiinţei ADN-ului uman, plus numeroase alte personaje din anturajul ei, la fel de puţin inteligente, ne determină să avem ceva dubii rezonabile în ceea ce priveşte stabilirea exactă a imbecilităţii!

Ce te faci, însă, atunci când prostia se îmbină cu răutatea, cu analfabetismul şi cu dragostea nelimitată faţă de psd?

Simplu, exact ca în cazul lui Sfetcu! Te concentrezi pe un sfert de ştire, ignori toate regulile jurnalismului profesionist şi o dai în bălării exhaustive, dar bine dozate, întru deliciul şi înspre beneficiul cititorilor de partid!

Toţi giurgiuvenii ştiu, indiferent că este vorba de cei din municipiu, ori de cei din judeţ, Dumitru Beianu – preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu şi Adrian Anghelescu – primarul municipiului, au demarat împreună proiectul pentru invatamantul dual! Pe înţelesul tuturor, crearea unui sistem de învăţământ care să dea posibilitatea tinerilor să înveţe o meserie, să se specializeze încă din liceu pe o anumită profesie cu posibilitatea angajării directe după terminarea studiilor! Plus burse, plus internat, plus cantină!

Evident, pe lângă dorinţa autorităţilor, ca acest plan să funcţioneze mai este nevoie şi de societăţi comerciale care să participe, acestea fiind cele care asigură specializarea pe meserii a elevilor cât şi posibilitatea angajării directe!

Ceea ce tocmai s-a parafat, săptămâna trecută, la o şedinţă desfăşurată la primăria Giurgiu între Dumitru Beianu, Adrian Anghelescu şi reprezentanţii unui Parc Industrial cu sediul social în Olanda, deja activă de ceva ani în judeţul Giurgiu!

Ce se preface că a înţeles, ori atât a înţeles, sau care e manipularea lui Sfetcu la acest eveniment? Sunteţi pregătiţi? Sintetizam concluziile:

Dumitru Beianu, ba şi Ludovic Orban, poate şi Catu au făcut mâncării cu firmele străine, astea cu parcurile industriale, au primit şpăgi ca să scutească aceste societăţi de taxe şi de impozite, iar societăţile astea comerciale străine oferă, la schimb, facilităţi pentru elevii români care vor să înveţe o meserie!

Vă aduceţi aminte, stimaţi cititori de cele mai bune texte jurnalistice din lume, ceea ce am scris mai sus despre Fake News-uri? Ei bine, asta, porcăria mâzgălită de Sfetcu, este un exemplu! Chintesenţial!

Fie că este din prostie, fie că este din dorinţa de a manipula, fie că este măsura adevărată a incapabilitatii şi a lipsei de respect faţă de cititorii, ăia care mai sunt, trompeta pesedista o comite din nou!

Practic, există o lege, Legea 186/2013 privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale care la capitolul 5, Facilităţi, prevede şi legiferează exact şi întocmai ceea ce analfabeta manipulatoare încearcă să însereze în inconştienţa subconştientă din conştiinţă cunoştinţelor ei!

Adică, pe înţelesul tuturor, scuturile alea de taxe invocate de Sfetcu ca făcând parte dintr-o înţelegere pe sub dedesubtul meselor de către liberali cu anumite firme sunt prevăzute de lege, fără ca aceste firme să fie obligate, atenţie!, să participe la învăţământul dual! Deci cu atât mai meritoriul proiectul desfăşurat de administraţia liberală din Giurgiu!

Ca să nu mai scriem, aşa a la longue, că legea în cauză se referă la toate firmele care înfiinţează parcuri industriale, inclusiv cele autohtone, iar că aceste scuturi de taxe şi de impozite sunt perfect justificate în condiţiile în care aceste stabilimente crează sute, poate mii de locuri de muncă, aşa cum s-a întâmplat cu succes în mai multe zone din ţară!

Dar niciuna dintre aceste firme, din ceea ce ştim noi până în prezent, nu a fost convinsă să participe în sistemul învăţământului dual, adică să investească timp, bani şi să asigure locuri de muncă pentru tinerii giurgiuveni, aşa cum urmează să se întâmple la Giurgiu!

Concluzia? Dacă aveţi nevoie să scriem noi morala, înseamnă că sunteţi cititorii înrăiţi ai lui Sfetcu! Şi nu sunteţi! Dar asta nu înseamnă că nu putem noi, aşa ca între ziarişti profesionişti şi cititori inteligenţi, să nu reacţionăm civilizat şI cu propagare de mesaj, la astfel de porcării! Fiecare cum se pricepe mai bine! Noi scriind, voi, dragii noştri cititori, doar un deget de la semnul făcut atunci când doriţi să semnalizaţi o victorie!

Capitolul 5 din legea 186/2013 privind  constituirea si functionarea parcurilor industriale

                                                                                                            Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Editorial. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *