Investiţii noi în realizarea şi în refacerea infrastructurii în Zona Liberă Giurgiu

Conform declaraţiilor domnului Liviu Cartojan, directorul general al Zonei Liberă Giurgiu, la începutul lunii mai, a.c., a fost dat în exploatare, prin refacerea benzii iniţiale existente și construirea uneia noi, un nou drum betonat cu dublu sens, ce va asigura legătura și modul de acces către Mol Petroleum România și Vixon Gas, două firme în continuă dezvoltare în Zona Liberă Giurgiu. Necesitatea şi utilitatea acestei lucrari au fost determinate de faptul că pe acest drum nou şi pe banda refăcută tranzitează aproximativ 600 de autocisterne lunar!

Liviu Cartojan, director genral Zona Libera Giurgiu

În aceleaşi timp, tot ca parte din programul de dezvoltare şi de refacere al infrastructurii, administraţia Zonei Libere Giurgiu a amenajat o platformă de parcare având drept scop descongestionarea arterelor de circulaţie interne. Parcarea împreuna cu drumul de acces vor permite așteptarea la încărcare și ieșirea din depozite pe circuite diferite. Costurile acestor învestiţii s-a cifrat la aproximativ 651.000 lei!

Contactat telefonic pentru mai multe amănunte, domnul Liviu Cartojan a afirmat că dezvoltarea infrastructurii Zonei Liberă Giurgiu este esenţială, crearea de noi facilităţi pentru firmele care lucrează în acest perimetru fiind o prioritate şi o modalitate de a determina societăţile comerciale să învestească in continuare şi, de ce nu, să angajeze cât mai mulţi giurgiuveni! Motiv pentru care, aşa cum ne-a declarat în continuarea domnul Cartojan, în următoarea perioadă intenţionează să concentreze din ce în ce mai multe fonduri în infrastructura Zonei Libere Giurgiu !De precizat că toate aceste învestiţii se fac din fondurile instituţiei!

Vom reveni cu amănunte în ediţiile viitoare

Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *