Înregistrare audio şi dezvăluiri bombă
Cum negocia Cătălin Lupu, fost manager DGASPC Giurgiu, să nu fie dat în judecată de angajaţii pe care îi batjocorise!
Cine erau secunzii lui?

În urmă cu nu foarte mult timp, când încă era manager general la D.G.A.S.P.C Giurgiu, Cătălin Lupu încercat să dea afară mai multe angajate de la serviciul 983, cunoscut publicului larg ca fiind Telefonul Copilului!

Pentru că nu a avut cadru legal ca să îşi ducă intenţia până la capăt, la faza concedierilor ne referim, Cătălin Lupu a decis, dacă tot nu putea să scape de angajatele incomode, să le facă viaţa amară, inventând tot felul de sancţiuni, avertismente şi notificări administrative, schimbări în organigramă, toate cu scopul de a la muta pe neiubitoarele de PSD şi de Marian Mina sau de Niculae Badalau în compartimentele DGASPC cu cea mai multă muncă şi cu cei mai puţini bani!

Doar că, şi de aici începe frumuseţea acestei investigaţii şi a acestei dezvăluiri jurnalistice, doamnele în cauză au angajat un avocat deştept (mai sunt şi d-ăştia) care i-a cam dat lui Lupu cu legea în cap!

Realizând că manevra lui ieftină urmează să fie anulată de un viitor proces, plus că s-ar fi făcut de fală ca fiind un luzăr în tot judeţul, Cătălin Lupu îşi schimbă, din nou strategia, chemându-le la el în birou pe angajatele respective cărora le promite că nu le mai face belele în schimbul renunţării la procesul intentat împotriva lui!

Evident că Lupu aduce în discuţie, şi nu doar o dată, procesul respectiv, dar încearcă să-şi motiveze bunăvoinţa şi normalitatea bruşte pe motiv că, ce să vezi, doreşte un dialog constructiv! Aşa, fără nicio legătură cu procesul!

O coincidenţă!

Plus că, încolţit acum de reproşurile subordonatelor, Lupu încearcă să dea vina pentru relele intenţii şi manevrele imbecile pe departamentul juridic etc!

La fel de important, Lupu, acum marele apărător al angajaţilor DGASPC Giurgiu, îl invocă în discuţie, ca şi amic de-al său care îl v-a ajuta să redreseze situaţia pe care tot el a creat-o, pe domnul Stanculescu!

Nu ştiţi cine e domnul Stanculescu?

Normal, că nu ştiţi, d”aia ne citiţi pe noi!
Domnul Marian Stanculescu, fost angajat M.A.I, este soţul dnei Florentina Stanculescu, fostă şefă peste finanţe la Consiliul Judeţean Giurgiu, mâna dreaptă a lui Marian Mina, ex şef CJ Giurgiu, acum prezentată ca fiind, la Stanculescu ne referim, viitorul prefect de Giurgiu!

Citiţi în urmă, timp de 3 articole superbe, ce a făcu tandemul Mina-Stanculescu cu banii bugetului doar pe anul 2020!

Revenind la Marian Stanculescu, dânsul era la momentul respectiv, cât Lupu manageria DGASPC Giurgiu, (ciudat, şi în că este!) coordonator complex nr 3 în cadrul instituţiei menţionată anterior, şeful direct al departamentului Telefonul Copilului! Nu are rost să detaliem acum cum a fost angajat Marian Stanculescu, fost cadru M.A.I, direct în poziţia de şef complex DGASPC!

Bine, dacă vă mai scriem că şi sora lui Florentina Stanculescu, să-i zicem doamna Daniela, a fost şi ea, până în urmă cu o lună, angajată tot aici, un fel de şefă şi dumneaei, în aceeaşi perioadă de hegemonie PSD Giurgiu, realizaţi dumneavoastră, stimaţi cititori de cea mai buna platformă media din urbe, care au fost criteriile de angajare!

Mai are rost sa zicem cate ceva despre numele Ciprian Marica, pe care o sa-l auziti in aceasta inregistrare, fratele sotului lui Sabina Badalau? Hai ca zicem! Ciprian era manager general la DGASPC Giurgiu!

Ascultaţi înregistrarea audio! Acum, ca v-am prezentat situatia, aveti voie!

În final, pentru că v-am promis o anchetă cu mai multe episoade despre contractele DGASPC Giurgiu pe vremea cât Lupu era manager general, vă prezentăm azi, acum, doar atât!
O poză cu din satelit comună Chirnogi, judeţul Călăraşi
O să aflaţi relevanţa acestei comune din investigaţia noastră jurnalistică într-un viitor apropiat!

                                                                                                              Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *