Incredibila şi scârbavnica trompetă PSD Giurgiu atacă din nou. Ţepuitorii, condamnaţii, evazioniştii şi foştii securişti inventează aberaţii monstruoase pentru patronii lor

Plătiţi din banii unor analfabeţi din PSD Giurgiu cei mai imbecili şi mai cu dosare penale scribi din presa centrală (am scris centrală doar în sensul în care incredibilii agramaţi tastează din Bucureşti, altfel cu distribuire şi cu impact în zona capacului de canalizare de la intersecţia cartierului Rahova cu  Ferentar via Bragadiru)  au comis-o! Din nou! 

Fără nicio probă, exclus orice dovadă, în lipsa oricărui document, fie el şi semioficial, fără niciun înscris, improbabilul ziarist pe numele lui Sorin Ovidiu Bălan, investigator tampoanelor umede, în perioada anilor 90′,  a travestiţilor scuipători de seminţe din Parcul Operei, ăla care implanta detergent sub forma de droguri în sediul PNŢCD în timpul mineriadei, a… scrijelit un fel de n-ar mai fi anchetă pe baza unei fotografii, a unor poze cu maşini ce nu au nicio legătură cu dejecţia, şi în fundamentul unor afirmaţii inventate, conform căreia Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, întreţine relaţii sexuale cu două minore de la DGASPC Giurgiu!

Atenţie!

Totul se bazează pe anumite fotografii pe care chiar Beianu le postează public, pe o reţea de socializare, în timp ce scoate în oraş, la o piza, organizat, zeci de copii instituţionalizaţi, alături de însoţitori şi oameni din instituţie, dorind să le ofere acestor copii ghinionişti câteva ore de normalitate şi, de ce nu, multe momente de răsfăţ!

 

O activitate publică, oficială, în văzul tuturor, absolut merituoasă pe care Sorin Ovidiu Bălan, (al cărui fiu, Alexandru Ioan Bălan, manager ASG Security Logistic SRL, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, data de 13 ianuarie, 2018, pentru că a ţepuit statul român cu aproape 9 milioane de lei) o interpretează şi o conchide, în schimbul banilor de la PSD Giurgiu, în cel mai defectuos şi jenant mod cu putinţă!

Foarte important de precizat, tot ceea ce am scris aici se poate demonstra uşor, cu acte oficiale sau cu print screen urî de pe site-urile instituţiilor de referinţă!
Însă, cum nu despre Bălan este vorba în acest articol, ideea fiind aceea de a demonstra, în esenţă, fără echivoc, cine sunt măscăricii din spatele arlechinilor de la Giurgiu, probitatea lor, suntem convinşi că informaţiile reale din acest text sunt îndeajuns pentru a ajunge la cea mai bună, de altfel, singura concluzie:

Bălan şi echipa aia de respinşi care mâzgălesc în fiţuica respectivă au geniul şi probitatea morală si profesională echivalentă cu o balegă de măgar!

 Totuşi, dacă mai există dubii în ceea ce priveşte informaţiile noastre, vă invităm să analizaţi firma de pază ASG Security Logistic SRL, (societate în care era şi Sorin Ovidiu Bălan a fost acţionar până să-i lase tot lui fii’su) firmă care, ce să vezi?, avea, la un moment dat, un contract cu DGASPC, nu din Giurgiu, ci din Braşov! Nu mai scriem acum de cei 1100 de angajaţi neplătiţi!
Şi, dacă nici asta nu e îndeajuns pentru voi, fanii celei mai tari pagini media din lume, vă prezentăm, în exclusivitate şi în premieră, print screen cu dosar penal, număr şi tot tacâmul, pe care AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ l-a intentat sereleului condus de familia Bălan, şi în urma căruia ăla micu’ a făcut pârnaie!

 

Ceea ce ati vazut in pozele de mai sus reperzinta fascimile dosarul penal pentru Alexandru Balan, fiul lui Balan, ziaristul de mij al PSD Giurgiu

De ce e aşa în premieră şi extraordinară această informaţie?
Simplu! Pentru că Bălan a plătit ca numărul dosarului penal să fie şters din arhive! Să nu fie descoperit niciodată! Se practică asta! 

Dar nu cu noi!

 

Aşadar, un rejectat la nivel de orice publicaţie decentă, ţepuitor de 9 milioane lei noi, investigatorul bulelor de acid din nămolul rămas între cracii pensionarelor cu abonament la Techirghiol cu sejur redus în perioada toamnă-iarnă, execrabilul ăsta individ scrie… o anchetă! Mă rog! Aşa crede el! Şi la scris ne referim, şi la anchetă!

Ar mai fi de spus ceva şi despre şeful acestei porcării de ziar, Mihai Ghezea, condamnat şi el la închisoare în anul 1992, contrabandă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Un fost miliţian securist, Ghezea Mitrus pe numele sau original, cercetat şi pentru şantaj şi alte alea în anumite perioade de timp, dar constant!

Nu mai zicem! Bine, am scris, dar ce rost mai are să detaliem evidenţă?

Cum este posibil ca o asemenea acţiune, publică, repetăm, absolut de lăudat, care constă în a aduce un strop de bucurie şi de normalitate pentru nişte copii instituţionalizaţi, susţinută de cele mai multe ori din buzunarul propriu, să fie atât de fals, ghebos şi incredibil de jegos expusă, asta numai cei care se regăsesc în adjectivele mai sus menţionate pot să şi-o explice!

Şi, din păcate, sunt destui în cadrul PSD Giurgiu!

În ce lume şi în ce univers paralel faptul că ai grijă de copiii de care răspunzi oficial, datorită funcţiei deţinute, oferindu-le în plus, faţă de ceea ce oferă un cadru legal oricum financiar redus, nişte momente plăcute: o pizza, un suc, o prăjitură, o îngheţată, o vorbă bună şi un sfat, totul în cadru legal, mulţime de alţi minori şi persoane mature, din structură,… aşadar… pe ce planetă o astfel de activitate poate fi atât de urât şi de penal interpretată?

Ştim, din păcate, răspunsul la asta!

Hai să facem nişte legături! Evidente!
Vă mai amintiţi de una, Niculina Alecu, condamnată la închisoare ptr şantaj etc, auto denumita Nico Croitoru, mâzgălitoare de porcării asemănătoare în presa din Giurgiu? Seamănă manevra asta cu schimbarea numelui cu ceea ce aţi citit mai sus despre Mihai Ghezea fost Mihut?
Ştiţi că Niculina scria, era plătită de nimeni altul decât de Cătălin Lupu, fost director DGASPC Giurgiu, acum consilier prefect PSD Giurgiu, demis pentru multele măgarii din funcţie de către Dumitru Beianu?

Credeţi că este posibil că celebra firmă a lui Bălan să fi avut contract, nu doar cu aia din Braşov, ci şi cu DGASPC Giurgiu pe vremea când Lupu era în funcţie? Noi..ne apropiem!
Şi, într-un final, staţi că dl Lupu, aşa nefericit cum e el, are legături, am zice destul de strânse, cu unii membrii din fosta securitate? Ca şi… Ghezea

Aşadar, avem răspunsul! Pe cea mai proastă planetă, în cel mai de rahat univers, astea toate ale psd ului local, asemenea absolute aberaţii sunt posibile!
Totuşipână unde? Şi, mai ales, până când?

                                                                                                                 Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *