Giurgiu Impact Media – Schimbare uriaşă la DGASPC Giurgiu

Ancheta Giurgiu Impact Media, intitulată “Preţurile pentru hrana sărmanilor de la DGASP Giurgiu înzecite! Afaceri de milioane în stilul PSD local” publicată pe data de 19 ianuarie, a, c, a determinat schimbarea firmele şi al preţului noilor contracte! Succes total!

Aşa cum v-aţi obişnuit, avem toate documentele, titulatura noilor societăţi comerciale, preţurile de achiziţie al alimentelor etc! Dar nu o să le publicăm acum pentru că nu prea ne face plăcere să detaliem lucrurile bune! Trebuie să ne credeţi pe cuvânt! Diferenţa dintre contractul încheiat cu o singură firmă de pe vremea când la conducerea Consiliul Judeţean se afla Marian Mina, PSD, şi cele de acum este uriaşă!

Curios, aprofundând noile facturi, un ou chiar costă mai puţin din 40 bani, un litru de ulei e mai ieftin decât în magazin iar cartoful, ăla fără de care unora le-ar ploua în gât fără el, zici că e luat din curtea din spate a bunicii! Atâta de ieftin e! Iar testele de calitate, de data asta, sunt pe bune! Am verificat tot!

Suntem buni sau ce?

Important de spus, această schimbare nu s-ar fi produs fără Dumitru Beianu, actualul preşedinte PNL al Consiliului Judeţean Giurgiu, cel care s-a autosesizat în urma anchetei noastre şi care, într-un timp record şi într-o manieră cam prea discretă după gustul nostru, a schimbat paradigma financiară şi de mentalitate la DGASPC Giurgiu!

Înainte de a ne lăuda încă o dată despre cât de buni suntem, trebuie să vă explicăm paragraful anterior, cel referitor la maniera lui Dumitru Beieanu de a schimba lucrurile şi starea de fapt care încă persistă în multe instituţii locale de pe vremea PSD Giurgiu, şi să vă expunem aici şi acum faptul că noi am dus această informaţie înspre confruntare cu Dumitru Beianu, nu el înspre noi! Adică, să o spunem pe bune, nu a dorit să facă public această informaţie! Însă, pentru că aveam documentele (facturi, caietele de sarcini, facturi etc) nu a avut încotro, fiind nevoit să admită!

În concluzie! Serios, chiar suntem buni! Evident, această victorie a presei nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul cel mai important, cel al cititorilor, al dumneavoastră! Pentru care vă mulţumim!

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *