Gabriela Lupu, nevasta lui Cătălin Lupu, adeverinţa medicală falsă, fals în acte, uz de fals cu consecinţe deosebit de grave!
Cum să păcăleşti Ministerul Sănătăţii că eşti clinic sănătos când eşti în concediu medical tot anul?

Numele ei este Gabriela Şerban Lupu, este încă director general interimar cu prelungire de la Ministerul Sănătăţii, la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu (SAJ) şi, deosebit de important în contextul dezvăluirilor bombă ce urmează, este soţia dlui Cătălin Lupu, acum consilierul personal al prefectului de Giurgiu, Florentina Stanculescu, aproape celebrul personaj giurgiuvean care, aşa cum aţi citit în articolul anterior, a ocupat ilegal o funcţie publică pentru că a uitat să-şi prezinte cazierul la timp, fals şi uz de fals în acte oficiale, şi despre care, tot la Cătălin Lupu ne referim acum, a jecmănit şi a falimentat bugetul DGASPC Giurgiu ani la rând!

Revenind la doamna Gabriela, nevasta din dotare, şi ea organizatoare de licitaţii cu dedicaţii absolut jenante din banii publici, angajări de rude, neamuri, concursuri organizate ilegal etc, am descoperit, recent, mai multe documente (din păcate, din motive ce ţin de raţiuni paralele cu deontologia jurnalistică, azi vă putem prezenta doar unul singur, asigurându-vă că celelalte sunt la fel de reale) obţinute de la Ministerul Sănătăţii şi de la Casa de Sănătate, conform cărora doamna Lupu sfidează absolut legile anatomice şi fiziologice primare, reuşind să fie declarată oficial, repetăm în acelaşi timp, o persoană cu handicap grav, dar şi o duduie clinic sănătoasă! Scriem din nou, ambele diagnostice valabile pe aceeaşi perioadă de timp! Amandoua acte cu diferite, după cum o să citiţi, efecte deloc secundare! Mai mult înspre penale!

Normal că vă întrebaţi, stimaţi cititori de cea mai bună platformă media din lume, de ce doamna Gabriela Lupu, într-adevăr grav bolnavă (cu toată stimă şi cu tot respectul, frica şi fuga de această boală) ar avea nevoie de o adeverinţă medicală din care să reiasă că este clinic sănătoasă! În timp ce, de mai mulţi ani, suferă de o boală teribilă?

Bine, asta dacă nu există printre voi indivizi care cred că dacă ţii o bombă în gură, scoţi cuiul, rişti să rămâi doar fără dinţi din gură! În rest, clinic sănătos!

Paranteză, ştim că expresia dinţii din gură este pleonastică, căci unde altundeva sunt dinţii decât în gură? Excepţie trompetelor pesediste care chiar vorbesc cu bucile, deci este foarte posibil ca acolo să fie şi nişte măsele de minte!

Ei bine, întorcându-ne la întrebarea legitimă, trebuie să menţionăm că madam Lupu are nevoie, de cel puţin două ori pe an, de un nou dosar pe care să-l depună la Ministerul Sănătăţii, fişier din care să rezulte că este capabilă şi validă pentru prelungirea mandatului de director general interimar la SAJ Giurgiu!

Conform certificatului cu handicap deosebit de grav, surprinzător, nevasta lui Lupu poate să ocupe această funcţie! Numai că, şi aici intervine adeverinţă medicală contrafăcută, falsă, cu înscrisuri false şi cu consecinţe deosebit de grave ce o declară clinic sănătoase, Gabriela Lupu, în exact anul în care se foloseşte de această adeverinţă medicală, vorbim despre 2021, a fost concediu medical trei sferturi din an! Practic, toate zilele de muncă, conform certificatului de handicap grav!

 

Adeverinta obtinuta pe surse M.S, Lupu Serban Gabriela, declarata clinic sanatos. La data emiterii acestui document, 27 septembrie, 2021.
 Conform surse Casa de Sanate, Lupu Serban Gabriela se afla in concediu medical de la inceputul anului. Si a continuat asa pana la sfarsit. Numărul de Înregistrare concediu medical : 5086097!

Repetăm, lucrăm aici, aşa cum v-aţi obişnuit, numai cu documente oficiale!

O dovadă covârşitoare în plus, dacă mai era nevoie, în ceea ce falsul şi scopul acestei adeverinţe este că, în proximitatea lunii următoare a aceluiaşi an, 2021, Gabrielei Lupu îi expira alt mandat de trei luni de şefie la SAJ Giurgiu, fiind numită din nou, la începutul lunii următoare, octombrie, în urma dosarului care conţinea că este aptă clinic, un nou mandat provizoriu! 

Concret, ca să obţină prelungirea mandatului, Lupu, ştiindu-se cu acel certificat de handicap în formă gravă, are nevoie de o adeverinţă medicală din care să reiasă că este apt medical! Să păcălească Ministerul Sănătăţii!

Pentru că, ce să vezi, condiţiile impuse de MS acceptă astfel de oameni mai puţin norocoşi în funcţii de conducere (şi foarte bine că face asta) ÎNSĂ CONDIŢIONEAZĂ ACESTE NUMIRI DE O DOVADĂ CĂ RESPECTIVA PERSOANĂ ESTE APT MEDICAL, bună de muncă!

Dacă Gabriela Lupu nu ar fi avut aproape tot concediu medical, deci s-ar fi prezentat la serviciu, adeverinţă medicală care o declară apt medical ar fi fost cât se poate de adevărată!

Numai că, aşa cum am mai scris şi arătat în rândurile de mai sus, madam Lupu, practic o casnică bolnavă cu salariu obscen de grotesc (vorbim aici de sute milioane vechi), în complicitate cu un medic oarecare de familie, îşi scoate o adeverinţă medicală falsă, deci fals şi uz de fals cu consecinte deosebit de grave, care ignoră şi care distorsionează realitatea în stilul absolut al familiei Lupu! Şi al partidului social democrat pe care îl reprezintă cu stimă!

Acum, ca să fim deontologi până la capăt, trebuie să precizăm că medicul care a emis acea adeverinţă nu este obligat să noteze, scrie cu cu apt de muncă, ci doar cu apt medical! O chestiune de semantică, dacă vreţi, o bulibăşeală tipic românească! Numai că, şi aici am terminat cu neutralitatea impus tâmpă, acelaşi medic are obligaţia să consulte pacientul în detaliu, să afle situaţia lui actuală şi motivul pentru care are nevoie de o adeverinţă care să îl declare apt medical. Pentru muncă, că… pentru altceva ce?

Şi deci, pe bune, chiar să nu fi aflat doctorul că doamna Lupu e bolnavă cu certificat de handicap grav şi că se află în concediu medical tot anul?

Morala?
Ori medicul care a emis această adeverinţă e un foarte bun mecanic, ori a prestat un serviciu pentru o amică! Alegem cu totii varaianta a doua, fara sa o excludem pe prima!  Care amică, despre Gabriela Lupu scriem acum, ca şi bărbatul ei, la Cătălin Lupu ne referim, au făcut ceea ce fac ei în mod normal! Ca să obţină posturi bugetare, plătire cu sute de milioane lei vechi, putere şi influenţa!

Fals, instigare la fals şi înscrisuri false cu consecinţe grave!

Altfel, repetăm, cum poate o persoană, aflată în concediu de boală, medical, trei sferturi dintr-un an,  aproape 300 zile, cu certificat de handicap grav, să deţină o adeverinţă că e aptă pentru medical?!?

Ori, ca să fim răutăcioşi înspre foarte realişti acum, având în vedere măgăriile de la SAJ Giurgiu, aptă pentru orice!

Ca final!
A! Ştiţi la ce mai este bun certificatul acela de handicap grav? Simplu! Pentru scutirea de taxe şi impozite, reduceri rovinietă, impozite pe salariu etc! Mai e un pesedist, şi el fost director general adjunct la DGASPC, care tot aşa! Ginerele lui Badalau, Marica, unul dintre fraţi!

Revenim cu amănunte, cu documente şi cu date extinse cât de curând posibil

 

                                                                                                           Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *