Gabriela Lupu, nevasta consilierului prefectului, Cătălin Lupu
verificată de către Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii
PSD-Giurgiu la apă!

Gabriela Lupu, nevasta consilierului prefectului, Cătălin Lupu
verificată de către Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii
PSD-Giurgiu la apă!

În momentul redactării acestei dezvăluiri Corpul de Control al ministrului Sănătăţii, efectuează un control cu ţinte precise la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu, vizată nominal fiind, evident, doamna Lupu Şerban Gabriela, managerul general al acestei instituţii! De atentia baietilor de la Minister pare sa se bucure si Iordache Mihaela, mana deapta a Gabrielei Lupu!

Ca o o foarte scurtă sinteză întru comprehesarea a contextului, Lupu Gabriela este soţia lui Cătălin Lupu, fost manager general DGASPC Giurgiu, demis din funcţie de Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, pentru mai multe nefăcute, cele mai eufemistice dintre ele, dacă ne daţi voie să ne exprimăm aşa, fiind legate de incompetenţă managerială şi pentru contractare de licitaţii, urmează alt eufemism, cel puţin ciudate!

Totuşi, dacă chiar vă dorit să aflaţi cu subiect, cu predicat, cu date şi cu cifre despre ce contracte este vorba, accesaţi, stimaţi cititori de cea mai bună platformă media din lume, arhiva Giurgiu Impact Media, secţia Investigaţii.

O să găsiţi acolo detalii mai mult decât edificatoare!

Însă, conform strategiei de cadre social democrate giurgiuvene, Cătălin Lupu, este reşapat, de ceva vreme, consilier personal al prefectului PSD de Giurgiu, doamna Florentină Stanculescu!

Numai unul şi unul pe acolo!

Revenind la doamna Lupu şi la controlul care se desfăşoară în chiar acest moment, acesta este îndreptat, aşa cum scriam în rândurile de mai sus, asupra subiectelor pe care Giurgiu Impact Media le-a semnalat şi le tot evocă în ultima vreme. Suntem buni, ştim cu toţii asta!

Practic, oamenii de la Ministerul Sănătăţii vor să verifice certificatul de handicap al doamnei Lupu, adeverinţele medicale care o declară apt medical (cele conform cărora a reuşit să-şi prelungească mandatul de manager la SAJ încontinuu) zilele de concedii medicale, angajările bazate pe rude şi pe prietenii, prejudiciile de sute de milioane de lei la SAJ Giurgiu pe care Lupu Gabriela le-a creat prin pierderea în instanţe în urmă mai multor procese cu angajaţii linşaţi din considerente personale şi politice, contractele încheiate cu anumite firme etc şamd

Exact ceea ce scriam noi! Şi ceea ce ati citit  dumneavoastră în număr atât de mare! Vă mulţumim pentru asta!

Ca şi o bomboană pe colivă asta pesedista locală, băieţii de la Corpul de Control verifică şi validitatea acţiunilor doamnei Mihaela Iordache, înlocuitorul, în anumite perioade de timp, al doamnei Lupu, mâna ei dreaptă, cea care, conform unor decizii definitive şi irevocabile ale mai multor instanţe, a ocupat acest post ilegal. Deci, pe cale de consecinţă, tot ceea ce a prestat şi răul făcut cât timp ocupă această funcţie sunt legate de nulitate!

Ceea ce, şi aici intervine legendare indolenţă şi incapacitate administrativă şi funcţionărească din România, nu a împiedicat-o pe Iordache să fie premiată chiar de preşedintele Românie, Klaus Iohanis, în urmă cu un an, luna iulie, cu onoruri şi cu medalii pentru activitatea desfăşurată în timpul pandemiei!

Ilegal, repetăm, conform deciziei instanţelor!

V-a plăcut asta?

Normal că Iohanis habar nu avea, evident că alţi funcţionari şi funcţionăraşi nu ştiau despre ce este vorba. Însă, nu- aşa, politica asta de strecureala şi de tăcut ca mortul în păpuşoi pare să funcţioneze de minune!

Acum, până când controlul de la SAJ Giurgiu se va termina, cu demiterea Gabrielei Lupu, în speranţa în care mai există o fărâmă de normalitate în ţara asta, şi cu urmările legale de rigoare, nu ne rămâne decât să vă prezentăm următorul scenariu. 

Extrem de plauzibil!

Aşa cum s-a întâmplat şi cu bărbatu-său, Gabriela Lupu va fi reinventată de strategul PSD Giurgiu, Marian Mina, în vreo altă funcţie, alt post, cel mai probabil exact în coasta sau în ceafa PNL Gurgiu!

Practic, cei mai răi, cei mai puţin deştepţi psd işti locali, echipa de forţă social democrat locală se întregeşte şi se compune din toţi cei pe care vreo instituţie terţă, obiectivă, i-a alungat, la sesizările concrete PNL Giurgiu, din functiile în care au săvârşit zeci şi sute de măgarii şi de abuzuri!

Toţi ăştia, am vrut să scriem toţi aceşti domni şi toate aceste doamne, vor ocupa, în perioada alegerilor următoare, principalele locuri pe listele candidaţilor PSD Giurgiu! Să-i votaţi!

Şi, să zicem, în cea mai proastă dintre variantele posibile, chiar aşa o să se întâmple! Ce o să urmeze?
Nu o să vă placă!

Revenim cu detalii in editiile viitoare

                                                                                                              Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *