Fiul lui Niculae Badalau, Gabriel Badalau, impreuna cu Bianca Dragusanu, incercare intermediere partide de sex

Dacă cineva ne-ar fi spus că o să ne ocupăm vreodată de Bianca Dragusanu, poliţiştii de la Serviciul Omoruri ar fi avut acum de căutat un cadavru pe cursul Dunării!
Însă, pentru că am fost luaţi prin surprindere, iar meseria de jurnalist îţi impune să te duci după ţintă, indiferent de cât de cocalara este atmosfera, am hotărât, stimaţi cititori de cele mai bune texte din lume, să amânăm crima şi să vă dezvăluim dumneavoastră, în premieră şi în exclusivitate, o afirmatie absolut şocantă a lui Gabi Badalau, fiul lui Niculae Badalau, baron PSD de Giurgiu, actual vicepreşedinte la Curtea de Conturi!

Dezvăluire care, tocmai pentru că a fost făcută într-un context rezervat în exclusivitate lumii mondene, nu a fost băgat în seamă de mass media care se ocupă de ştiri, social şi politică!

Concret, conform unui filmări postată recent pe site-cancan.ro, (pagină de unde am preluat şi editat filmul de mai jos), antrenat într-o discuţie între Bianca Dragusanu şi Iulia Salagaean, ceartă ce s-a întâmplat în apartamentului fiului baronului psd de Giurgiu, Gabi Badalau încearcă să intervină în ajutorul iubitei lui, Bianca, recunoscând că el însuşi şi Bianca Dragusanu au încercat să intermedieze sau chiar au intermediat o partidă de sex cu un anume Americanu’ pe bani pentru numita Iulia Salagean, dar niciunul dintre ei nu a fost plătit, ori nu au luat comision pentru această afacere!

Gabi Badalau şi Bianca Dragusanu au făcut-o din pură amiciţie! Să îşi ajute prietena aflată într-o situaţie financiară delicată!

Filmul original si transcript:  https://www.cancan.ro/inregistrari-audio-video-in-premiera-nationala-super-scandal-intre-bianca-dragusanu-si-fosta-sotie-a-lui-alex-bodi-i-ai-cerut-lu-unu-15-mii-e-sa-i-s-p-ma-bagi-20372963

Acest articol a fost publicat în Reportaje. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *