Familia Lupu loveşte din nou! Concursuri de angajare la S.A.J Giurgiu până câştigă cine trebuie

La sfârşitul lunii iunie a. c, publicam o investigaţie jurnalistică cu titlul “Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu. După DGASPC, o altă moşie a familiei PSD Lupu” în care vă prezentăm, în premieră şi în exclusivitate, mai multe ilegalităţi şi matrapazlâcuri pe care familia Lupu le ordonă şi le gestionează din poziţia de şefi ai celor două instituţii!

Serviciul Judeţean de Ambulanţă GiurgiuDupă DGASPC, o altă moşie a familiei PSD Lupu

Între timp, din cauza/datorită unor controale ce urmează să clarifice mai multe nefăcute la instituţia menţionată mai sus, Cătălin Lupu a fost demis temporar din funcţia de director general al DGASPC Giurgiu, însă soţia dumnealui încă deţine funcţia de manager general la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (cu două mandate prelungite alternativ) deşi se află în concediu medical din luna ianuarie a acestui an, fără a avea, însă, o decizie de la Ministerul Sănătăţii!

Sintetizând, cu sau fără funcţii oficiale, familia Lupu a transformat cele două instituţii înr-o moşie personală, un fel de front de lucru PSD Giurgiu unde contractele cu firmele de casă şi angajările între neamuri, prieteni şi amici s-au desfăşurat şi încă se derulează pe bandă rulantă!

Acum, ca ultimă referire la investigaţia din luna iunie, cât şi ca argument irefutabil pentru cele scrise mai sus, la sfârşitul acelui articol vă anunţăm că cel puţin o persoană foarte apropiată de familia Lupu, clanul Mina-Badalau prin extensie, s-a înscris pentru ocuparea unui post de operator registrator de urgenţă, concurs ce urma, să se desfăşoare în data de 8.07.2021, adică peste o săptămână de la data publicării anchetei, la SAJ Giurgiu!

Şi făceam un pariu cu dumneavoastră, stimaţi cititori de cele mai bune texte jurnalistice din urbe, că o anumită persoană o să câştige sigur!

Mai exact este vorba despre doamna Irina Georgiana Dancescu, cumnata lui Costel Laudă (ambulantier SAJ, prieten foarte bun cu familia Lupu) cel care la începutul acestui an l-a tras pe soţul Irinei Georgiana Dancescu, Marius Dancescu, fost angajat DGASPC Onceşti, ca şi şofer la SAJ.

În cazul în care vă încurcaţi, Costel Laudă, amic de sânge cu familia Lupu, şi-a adus cumnaţii, familia Dancescu, la SAJ Giurgiu!

Surpriză, pentru a se demonstra încă o dată imbecilitatea, proastă pregătire şi manevra defectuoasă ale acestui concurs, toţi cei 3 candidaţi la acest pică jenant şi patetic, cumnata lui Costel Laudă, Irina Georgiana Dancescu reuşind performanţa da a răspunde corect la nici jumătate din baremul de puncte impuse!

Doamna avea nevoie de 50 de puncte, a realizat doar 23 la sută!

Dancescu Irina Georgiana, mijlocul listei, respinsa cu 23,95 puncte din minimul de admitere de 50

Pauză! Ori pentru că investigaţia noastră fusese publicată în urmă cu o săptămână, şi deci toată lumea era cu ochii pe ei, ori pentru cu doamna Irina Georgiana Dancescu chiar e varză la unde vrea să se angajeze, rezultatul concursului a fost exact ăsta!
Credeţi că am pierdut pariul? Vă înşelaţi!

Pentru că le-a dat cu virgulă  şi cu multe puncte în minus, comisia de angajare SAJ organizează alt concurs la data de 30.07.2021, la trei săptămâni de la eşecul fulminant, aceleaşi posturi, aceeaşi candidaţi, şi, de data asta, le reuşeşte escrocheria! Cel puţin până la faza de admitere a dosarelor, Irina Georgiana Dancescu este, iarăşi, în cărţi! Concursul final urmând se se desfăşoare, din câte am înţeles, la sfârşitul acestei luni!

Etapa intermediara concursului, aprobarea dosarelor de candidati. Aceeasi! Dancescu Irina Georgiana tot la mijloc

Evident, suntem cu ochii pe ei! Plus că, în cazul în care unii încă nu au realizat, informaţiile sunt oficiale!

Ceea ce, însă, nu este oficial, adică nu ştie toată lumea, este ca şi componenţă acestor comisii de validare a dosarelor candidaţilor şi de validare a concursului nu a fost întocmită legal, din ea lipsind exact membrii care nu vor să mai participe de mai bine de trei ani din cauza numeroaselor fente sesizate la momentul respectiv, cireaşa de pe coliva manevrelor pesediste fiind prezenţa şi participarea activă în aceste comisii a doamnei Mihaela Iordache, manager interimar la SAJ Giurgiu, mâna dreaptă a doamnei Lupu.

Ceea ce, dacă nu mai ţineţi minte articolul din iunie, este nestatutar! Să nu scriem ilegal!

Concluzia?

Veţi afla în curând dacă gaşca PSD de la DGASPC şi SAJ Giurgiu s-a mai înmulţit cu un membru! Până atunci, stimaţi cititori de cele mai bune investigaţii, de editoriale şi de pamflete din urbe, vă propunem următorul exerciţiu de logică! Nu este greu!

Dacă ăştia de la PNL vor să angajeze în anumite funcţii, cu examene şi concursuri pe bune, anumiţi oameni, membrii de partid, nu înseamnă că în exact posturile alea sunt membrii PSD care ocupă funcţiile alea pe linie politică, pe criteriile şi pe rezultatele expuse mai sus?
Stiti ceva? Ne-am razgandit! De data asta chiar vrem sa pierdem pariul! In fond, e mai important sa nu fie angajata ca operator la uregente una care habar nu are sa ajute un om disperat decat sa avem noi dreptate! Din nou! 

                                                                                                                Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *