Falimentul argumentelor pesediste!
Cum să nu-l lauzi pe Cartojan făcându-l erou pe liberalul Mihai Matei,
noul director al Zonei Libere Giurgiu

În timp se îndreaptă cu paşi repezi înspre obstescu-i sfârşit, pentru că aşa se întâmplă cu trompetele de presă create şi finanţate în exclusivitate din banii publici de la partid, gura de canal de presă a PSD Giurgiu şi a lui Nicolae Barbu mai emană încă o dată, în damf de incompetenţă şi ilogică elementară, o fâsăială demnă de epitaful ce urmează să-i descrie ruşinoasa existenţă!

Pe numele lui Ion, auto poreclit Jim, semnând Iadul, Diaconescu screme, cu ceară încă netopită de la lumânările încă ne aprinse ale colivei mult supraestimatei televiziuni de feisbuc, Open TV, un fel de ştire în care deplânge destinul lui Cartojan, simpatizant/membru ProRomania, fost director Zona Liberă Giurgiu, şi îşi manifestă neîncrederea în actualul manager general, liberalul Mihai Matei!

Până aici nimic special! Un fel de felaţie jurnalistică agramată, specifică casei, la membrii expiraţi ai unui partid politic sucombat demult!
Cel care, la partid ne referim, fie că s-a numit PSD, ori că s-a transformat în Pro, l-a susţinut financiar 8 ani cu sute de milioane de lei!

Revenind la scrijelire, Ion îl deplânge pe Cartojan (că ce om de mare competenţă era el), îl dojeneşte pe Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, că l-a schimbat şi îi citeşte prohodul lui Mihai Matei anunţându-l pe cel din urmă că Zona Liberă este într-o situaţie financiară precară!

Şi deci… Anghelescu e un om rău, iar Matei o să facă exact ceea ce mănâncă Diaconescu de obicei!

Aţi citit cu atenţie paragraful de mai sus?

Dacă nu, sintetizăm!

Practic, Ion, în timp ce nu îşi explică de ce Cartojan a fost demis din funcţia de manager al ZL, tot el scrie, negru pe alb, că instituţia respectivă are probleme financiare!

Adică.. într-un fel, Diaconescu i-o trage lui Cartojan în ultimul hal. Încărcând, în limita posibilităţilor lui limitate, să-l salveze!

Păi, bă, Ioane, aka Jim, semnatar cu altă poreclă, tu citeşti ce mâzgăleşti?

Tu realizezi că, în loc să-l plângi pe Cartojan, o poleială dintr-aia ordinară, motivezi, în cel mai frumos şi logic mod cu putinţă, de ce este acum director Mihai Matei?!?

În ce logică, sub ce analogie, în care clasă de gimnaziu argumentele tale, fie şi apretate, stau în picioare?

Cum, la naiba, să vrei să îl scoţi victimă politică pe Cartojan când tot tu, duiosule, scrii că a manageriat defectuos, invocând datorii la stat şi alte alea?!?

Hai că l-ai salvat şi pe ăsta! Ca pe Barbu!

Iar în ceea ce îl priveşte pe Mihai Matei, suntem siguri că noul manager al Zonei Libere o să reuşească să pună Zona Liberă pe picioare, el fiind cel care, conform documentelor de rigoare, a reuşit să limiteze, după posibilităţile funcţiei ocupată anterior, anumite şi multe alte pierderi cauzate de manageriatul general produs de Cartojan!

Cine ştie, poate Mihai Matei, noul manager general, va prezenta, o dată şi odată, un sumar al priceperii fostului director general!

Până atunci, pentru că încă nu ştim dacă Ion scrie mai prost decât a manageriat Cartojan, iar platformele cică media Opinia şi Open mai au bani decât de un pumn de grâu pentru colivă, şi asta fără drajeuri, zicem să ne relaxăm!

Mihai Matei, liberalul manager la Zona Liberă Giurgiu va relansa instituţia, iar Ion, zis Jim, semnatar Iadul îşi va ocupa, în sfârşit, job-ul potrivit!

Recepţioner la un anume hotel!

                                                                                                         Catalin Macris

Acest articol a fost publicat în Editorial. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *