El este patronul stil papiţoi al Incineratorului! Imagini şi documente în premieră

Puştiul din imagine,  Fadel Mohamad,  vârsta până în 30 de ani, cetăţean român de origine libaneză, este patronul oficial al firmei Friendly Waste România, societatea care doreşte să pună în funcţiune un incinerator cu poluare maxima pe raza municipiului Giurgiu!

Ca să fim corecţi până la cel mai mic detaliu, aşa cum v-am obişnuit, la acest sereleu mai este acţionar încă un cetăţean, Fadel Neamet-Dana despre a cărei înfăţişare, vârstă şi preocupări nu avem, în momentul de faţă, nicio informaţie verificată!

Însă, Fadel Mohamed, cel din imagine, este cel mai important, el fiind şi persoană autorizată care reprezintă frma in cauza! În plus, Mohamed, aşa cum o să observaţi din imaginea de mai jos, aste patronul altor SRL uri şi al unui PFA, trei dintre ele radiate sau falimentate!

Dintre acestea, singura care nu a dat faliment, este SC MOJO APARTAMENS care, aşa cum rezultă de pe site-ul societăţii, a construit şi a şi livrat un bloc de apartamente. în Bucureşti, sectorul 2!

Evident, ca şi în cazul Friendly WasteRomânia, rolul lui Fadel Mohamad este de suprafaţă/paravan, altul sau alţii fiind cel/cei care stau la butoane!

Până în momentul de faţă, din moment ce nu avem nicio dovadă, ne abţinem să facem orice speculaţie!

Dar faptul că un tânăr de până în 30 de ani deţine sau a deţinut atâtea firme, cele mai multe radiate sau în faliment, unele dintre srl uri cu dedicaţie pentru ştiinţă, asta ne obligă să căutăm alte înscrisuri oficiale care să dea, fie şi la nivel de bun simţ, validitate documentelor oficiale de pana acum!

Important de precizat
Am găsit până acum, în desfăşurarea investigaţiei, mai multe nume sau… aşa zis No Name uri care se interpun, sub o formă sau alta, cu firmele al căror patron de suprafaţă este Fadel Mohamad.
Până nu regăsim o relevanţă obiectivă a acestora cu tema anchetei nu abţinem de la publicare şi/sau interpretări oarecare!

Revenim!

 
Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *