Două înregistrări audio în exclusivitate şi în premieră naţională care lămuresc, o dată pentru totdeauna, falsurile pe care infractorii de la Atac la Persoană, le propagă în cazul Beianu Pe banii PSD Giurgiu

Ştiţi că suntem cei mai buni! Deci nu mai are rost să ne lăudăm (foarte mult) în legătură cu documentele, înregistrările video şi audio pe care le-am publicat aici de-a lungul celor 7 ani de existenţă a paginii noastre! Includem aici, evident, şi site-ul Irefutabil!

Mai jos o să găsiţi două înregistrări audio cu Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, şi cu Gheorghe Paraschiv, directorul DGASPC Giurgiu, ambii intervievaţi de către un reporter de la emisiunea Acces Direct, Antena 1, în legătură cu presupusa implicare a lui Beianu, alta decât cea firească şi cam peste nivelul de indiferenţă propriu politicienilor români, în anumite cazuri derulate la instituţia mai sus numită!

Foarte important de precizat, veti afla la finalul acestui articol  de ce  aceste demersuri telefonice, efectuate de catre reporterul de la Antena 1  in urma unui pont pe care Balan, fost colaborator al emisunii Acces Direct, dat afara recent pentru problemele pe care le-a avut si inca le are cu legea, nu s-au concretizat in emisiunea respectiva! 

Mai mult decât atât, aceste înregistrări confirmă că nu este nimic ilegal, conform regulamentului DGASPC, în acţiunea organizata de Dumitru Beianu de a face cinste cu un tort sau cu pizza, în cadru oficial, mai multor copii instituţionalizaţi.

Şi, la fel de important, din aceste mp3 oficiale se deduce, asta dacă nu sparge evidenţa, ca o anumită acţiune desfăşurată de către Poliţia din Giurgiu nu are nicio legătură cu vreo minoră de la DGASPC Giurgiu.
Aşa cum, fără absolut nicio dovadă care să stea în picioare, fie ea şi apretată, Sorin Ovidiu Bălan, acest individ al cărui fiu a efectuat an şi jumătate de puşcărie pentru ţepe financiare prin intermediul unei firme din care Bălan a plecat la timp (mare caracter şi ăsta) tot încearcă, fără nicio şansă, să propage în eterul mass mediei de ghenă!
Iar despre Ghenea, că tot am adus vorba, nu mai zicem nimic

De reţinut, pentru început în această înregistrare, Dumitru Beianu chiar răspunde tuturor întrebărilor pe care reporterul le adresează, nu aşa cum Sorin Ovidiu Bălan insinua în abjecţia aia de fiţuică, iar răspunsurile, după cum veţi observa, relevă o cu totul realitatea, de dată asta cea adevărată, pe care mâzgălitorii de la Atac la Persoană, o deviază în aşa fel încât să corespundă nevoilor de defăimare plătite de către PSD Giurgiu

Înregistrare audio Gheorghe Paraschiv, directorul DGASPC Giurgiu, din care reiese că în acel raid efectuat de Poliţia Giurgiu nu era implicat niciun minor de la la instituţia locală, şi că tot ceea ce s-a întâmplat la DGSAPC Giurgiu s-a desfăşurat în cadru legal, fără încălcarea vreunui regulament de ordin intern sau a vreunei legi!

La final, în loc de morală, aşa cum v-am promis, bomba! Altă în afară de înregistrările de mai sus!

Pentru că sunt profesionişti, după ce au studiat şi au analziat toate informaţiile şi documentele de la surse directe şi indirecte, redactorii de la Antena 1 au renutat la proiect, ajungând la concluzia că toate ponturile lui Bălan sunt doar nişte dejecţii, cel mult nişte zvonuri proaste care care nu au niciun suport în realitate!

Ce au făcut infractorii de la Atac la Persoană în momentul în care au realizat că ziariştii profesionişti nu au pus botul la vrăjeala lor?

Simplu! Au început ei să scrie! Pardon, să mâzgălească! Căci, vorba aia, deja consumaseră banii de la PSD Giurgiu! Halal lor!

 

                                                                                                                 Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *