Diferenţa dintre bă şi domnule!
Dialogul între dejecţiile politice şi raţiunile administrative

Tăcerea, în cazul lui Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, ar fi fost benefică emisiei de carbon din municipiul şi din judeţul Giurgiu!
Cel puţin!
Închipuiţi-vă, doar, de câte câte noxe am fi scăpat dacă vidanja aia pe motorină care trebuie să strângă şi să arunce la groapa de la ieşirea târgului dejecţiile lui Mina ar fi făcut mai puţine drumuri!
Altă viaţă!
Cum la fel şi-a spus şi liderul social democraţilor locali, dar în sens peiorativ, în timpul în care, după ce ăia de la firma Gecor i-au luat Range Rover-ul înapoi, făcut cadou pentru atâtea şi atâtea contracte, s-a pomenit decât într-un Touareg.
Şi asta tot cadou! Ori împrumut!
Sau develamsie pe viaţă!
Revenind la netacerile domnului Mina, acesta grăieşte! Evident!
Cumva, dintre toate acuzele pe care Dumitru Beinau, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, le-a făcut, într-o conferinţă de presă, la adresa acestuia, multe cu înscrisuri, Marian o dă în babardeală!
Mai ieftină decât un Volkswagen în comparaţie cu un Range! Amândouă cado’!
De la câştigătorii de contracte cu statul!
De pe vremea când Badalau şi Mina împărţeau, împreună cu Cusa, banii din tot judeţul şi din alte judeţe din ţară!

Păi, penală rău, afaceri scris în ghilimele – cam astea sunt cuvintele (hai să le zicem aşa) pe care Mina le foloseşte ca să răspundă, cum NU  aştepta toată lumea, la informaţiile transmise public de Beianu!

Firesc, Beianu i-a răspuns!
                                                     
                                                                 Delectaţi-vă!

 

Dilemei dvs., ( NR: Marian Mina)  exprimată public, îi contrapun urmatoarele:
⁃ Am nenumărate plângeri depuse de oameni de categoria Dvs., dar nu am fost citat niciodată și nu mi s-a adus la cunoștință vreo calitate de inculpat. Așadar nu am de ce să demisionez.
⁃ Am o firmă din 2005, așa îmi plătesc cheltuieli cu studiile copiilor, rate, investiții, toate verificate și verificabile. Nu mă mai pot ocupa personal dar nu e o rușine că unele firme merg mai bine sau mai rău, uneori.
⁃ Nu am avut timp de concedii pentru că sunt multe de facut în administrație în perioada asta. Nu mă plâng, nu ați înțelege…
De fapt, nu aveți ce înțelege din înșiruirea asta, decât, eventual dacă reușiți o comparație practică cu propria persoană.
Am mai fost Președinte CJ, îmi place administrația și îmi oferă suficiente satisfacții, am făcut un master în domeniu ca să înțeleg ce nu știam suficient.
În mandatul anterior am semnat contracte de 100 milioane euro și am terminat mandatul cu aceeași declarație de avere.
Așa va fi și după acest mandat.
Dvs.?
◦ Dvs. ați fost, practic, necalificat, ca încasator la cântarul din vamă, prea mulți ani ca să mai deveniți altfel. Nu se datorează ascensiunea niciunei performanțe, alta decât că ați corespuns profilului căutat de dl. Niculae Bădălau.
◦ Nu ați avut nicio afacere legală, dar vă permiteți haine scumpe și o mașină la fel, dăruită de un prieten misterios.
◦ Ați făcut un mandat de președinte, numit, pe terasă la Talo și lăsând alți colegi să decidă și să coordoneze activitatea în CJ.

Din toate aceste considerente ar fi trebuit să vă înghițiți întrebarea și să vă străduiți mai mult pentru rolul de lider serios, modest și performant descris în fișa postului de Președinte de partid.
Pentru orice discuție profesională edificatoare rămâne valabilă invitația unei confruntări la care puteți veni cu toți sfetnicii și bibliografia care vă încape în portbagajul Tuareg-ului, pe care îl parcați neregulamentar ori de câte ori „aveți drum” pe la Prefectură

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *