Despre APĂ, în școli

Apa Service Giurgiu a dat startul campaniei ”Despre apă, în școli!”, care are ca scop informarea, conștientizarea și educarea elevilor din clasele I-IV cu privie la importanţa şi valorile apei.
✍Prima noastră gazdă a fost Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” (Nr. 2) din Giurgiu, unde elevii au învățat, în cadrul unei ore speciale, despre importanța apei dar şi despre aspecte legate de staţia de epurare din Giurgiu, acolo unde ”apa murdară este curăţată, pentru a ajunge iarăşi în natură” .
💥De unde vine apa de la robinet? Cum ajunge apa la noi în case? Ştim să economisim apa? De câtă apă avem nevoie? Unde ajunge apa după ce o consumăm?- sunt doar câteva întrebări pe care le-am adresat elevilor şi am căutat răspunsuri împreună.
Întâlnirea cu micuţii elevi a fost una foarte interesantă, mai ales că a pornit de la remarca lui Alexandru cel… mic: ”Doamnă, au venit ca să plătim apa?”
💦Nu a lipsit din ora specială prietenul copiilor, PIC, picătura veselă, personajul responsabil cu crearea amintirilor de neuitat.
Iniţiativa a pornit de la Compartimentul Relaţii Publice al companiei noastre şi se va permanentiza pe tot timpul anului școlar
Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *