De ce PNL- istii sunt răi, cum de Psd-istii e buni

Cătălina Sfetcu, cel mai bun jurnalist încă în viaţă din Giurgiu, după părerea lui Napoleon Grigore (un analfabet notoriu care încă are probleme atunci când trebuie să scrie cu doi sau cu trei de i) a făcut să lăcrimeze, din nou, organele semi erecte pesediste, introducând în dosul metafizicii de partid încă un supozitor al cărui efect fizic penetrant exclude orice alt beneficiu curativ- medical imaginat vreodată!

Ca o fină analfabetă ce este, Sfetcu îşi ridică fusta creaţă pe întreg cuprinsul oraşului şi al judeţului Giurgiu, anal şi mai puţin lizând performanţele politice ale PNL şi PSD într-un fel de articol ce se vrea o replică tocită la afirmaţia unui parlamentar liberal care sublinia sau îşi motiva audienţa declarând că Giurgiu are potenţial economic enorm!

Dacă ar fi să luăm rând cu rând ce a mâzgălit nefericită, ar însemna să vă explicăm după ce logică minoritarul Napoleon Grigore i-a înjurat de mame pe minoritarii sexuali într-o postare de-a lui, de pe FB. Avem captura! E fenomenal! Ori să motivăm de ce Ion Diaconescu, zis şi Jim, ba îl iubeşte pe primarul Anghelescu, ba se face că îl înjura, ba aşteaptă, împreună cu Barbu, o înţelegere după cotitură! Ori, la dracu, ăsta e ultimul exemplu, e ca şi cum am încerca să desluşim, altfel decât a înţeles toată lumea, de ce şi cum a ajuns Nicoleta Croitoru purtător de cuvinte din partea PSD la DSV Giurgiu într-o administraţie liberală!

Cert e, că ca să facem rezumatul, că ca Marina Mina al ei nu se mai găseşte pe nicăierea, deci fostul primar Lucian Iliescu e un trist iar Dumitru Beianu, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, nu face nimic bun!

Curios, Sfetcu nu zice nimic de actualul primar, Adrian Anghelescu, liberal şi el, căci pentru că fiindcă bărbat”şu, Andrei Sfetcu, tocmai de la primărie vine cu bani acasă pentru halit şi aţa de cusut chiloţii rupţi în fund! Înţelegeţi voi! Deontologie pe coji de pâine! Acum, nu că dacă ar fi zis nasoale la adresa lui Anghelescu ar fi crezut-o cineva, dar regula de bază a manipulării, oricât de nasoală ar fi ea, zice că dacă haleşti un căcat, înfulecă-l până la capăt!

Sunt ei, fanii lui Sfetcu, analfabeţi, dar nici aşa…

Concluzia? O porcărie analfabetă, repetiţii multe, acordare subiect şi predicat după înţeles, expresii de genul “să moară pandemia!”, multe ghilimele care susţin contrariul contrariului şi, într-un fel de final apoteotic, o dezvăluire porno! Sunteti pregătiţi?

Cităm: “… Johannis, că ne-o trage cu spor nemţesc…”

Catalino, fă, dragă, ai pus peste tot ghilimele, numai aici unde trebuia, nu! Pe bune! Şi… să zicem că ţie chiar ţi-a tras-o Johannis, aşa cum scrii, şi a fost şi cu spor nemţesc,  adică a fost bine, nu ar trebui să te lauzi?!?
Dar nu în scris! Că eşti varză! Cântă! Cu microfonul, ştii tu mai bine cum…

 

Acest articol a fost publicat în Editorial, Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *