Condamnată la închisoare pentru 4 ani şi 6 luni cu executare, decizie definitivă şi irevocabilă, puşcăriaşa Niculina Croitoru, trompeta analfabetă PSD Giurgiu, apărătoarea imaginii lui Cătălin Lupu şi a lui Marian Mina, v-o descoperim acum

O ştiţi acum sub numele de Nicoleta Croitoru! Bine, nu o cunoaşteţi, dar dacă o să căutaţi în latrina mass media locală, genul analfabet, subcategoria escrocherie, subgenul patetic-jenant, sigur o să daţi de iniţialele ei! Atunci când nu a încercat să şantajeze primarii slabi de îngeri de prin satele limitrofe Bucureşti, Giurgiu, Ilfov, Niculina Croitoru era/încă este inculpată în mai multe dosare penale, acuzată fiind de furt calificat, articolul 229 Noul Cod Penal!

O să vă dăm şi probele mai jos, în text!

Până atunci, stimaţi cititori de cele mai bune texte jurnalistice de pe planetă, trebuie să vă lămurim, nu-i aşa, cărui fapt ne datorează Niculina onoarea de a ne ocupa de cazul ei, privându-vă pe dvs, fanii noştri, de investigaţiile politice şi administrative cu impact naţional obişnuite!
În fond, dacă ne gândim mai bine, şi textul acesta e o anchetă, căci ceea ce veţi descoperi aici este în premieră şi în exclusivitate!

Aşadar, motivul pentru care ne ocupăm acum de Niculina este acela că de ceva vreme analfabetă PSD Giurgiu şi-a făcut o pagină de Facebook intitulată agramat din start, remediată ulterior la sesizarea amicilor noştri, prin intermediul căreia înjură obsesiv-convulsiv, infantil şi greţos, fără absolut nicio probă, pe toţi cei care nu iubesc PSD! Şi sunt foarte mulţi!

Indiferent că este vorba de cei din politică, din administraţie, din mass media, Niculina cutezătoarea (acuzată de furt calificat de vreo trei ori, băgată în puşcărie 4 ani şi 6 luni) invocă moralităţi căreia ei îi lipsesc cu desăvârşire, folosind defectuos gramatica limbii române şi o logică absolut primitivă.

Chintesenţă PSD Giurgiu!

Şi totuşi, cine este, de fapt, Niculina Croitoru?!?

Poza din care reiese in mod Irefutabil schimbarea de nume al Niculinei Alecu in Niculina Croitoru, ulterior Nicoleta, condamnarea definitiva si irevocabila de 4 ani si 6 luni cu inchisoarea, cu executare, si solicitarea reabilitare judecatoreascal

Escroacă prin definiţie, după ce şi-a ispăşit condamnarea definitivă şi irevocabilă la închisoare pe o perioadă de 4 ani şi 6 luni, Niculina Croitoru îşi schimbă numele de familie, (ori că s-a măritat, ori că a făcut o cerere prealabilă în justiţie,) transformându-se din ALECU în CROITORU!
Ăsta fiind motivul pentru care, până la noi., nimeni nu a dibuit-o!

Mai mult, pentru ca să fie sigură că scapă de renumele care, oricum, o precede din momentul în care deschide gura sau o observi fără să ştie, NICULINA ALECU, recent transformată în Nicuilna Croitoru, umblă şi la prenume, prezentându-se oficial, în înscrisuri şi pe site urile de social media, în Nicoleta!

Şi uita aşa, fosta pârnaiasa Niculina Alecu, transformată peste noapte în Nicoleta Croitoru, a început să se prezinte în societate ca o doamnă virgină, virtuoasă şi numai bună de pus în poala comunicatorilor PSD Giurgiu!

Bântuită, totuşi, de condamnarea pe care a avut-o, Niculina Alecu.. la dracu.. doamna Nicoleta Croitoru solicită instanţei să o reabiliteze, ceea ce şi obţine, procedeu care, din punct de vedere legal, este sinonim cu tămâia la capătul mortului!

Pentru ca, ce sa vezi? Ori si-a schimbat numele de familie prea tarziu, ori pentru  ca tehnicienii de date din justitie se misca mai greu, numele Niculina Croitoru apare, ca si acuzat, in mai multe dosare penale relativ recente, fiind judecata pentru furt calificat

Concluzie?

Se pare că e o modă în rândul trompetelor psd să umble la prenume, nume şi alte chestiuni ce ţin de imagini! Evident, pe lângă Niculina Alecu, ceilalţi sunt de pus în ramă!
Însă, revenind strict la caz, nu poţi să nu te întrebi cum este posibil ca PSD Giurgiu, recte Cătălin Lupu, Marian Mina, Niculae Badalau etc, să fie reprezentaţi, la nivel de comunicare, de o asemenea făptură, decât dacă, şi aici ne punem toţi banii, între  beneficiar şi prestator nu există o strânsă legătură!
Şi asemănare!

                                                                                                                                                                                                                                                                                  Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *