Concursul ”Apa, Izvorul Vieții” și-a desemnat câștigătorii

Ajuns la cea de-a III-a ediție, concursul ”Apa, Izvorul Vieții”, organizat de Apa Service s-a bucurat și în acest an de succes. Tema, ”Apa, în culorile primăverii” i-a inspirat pe mulți dintre elevii giurgiuveni în realizarea lucrărilor în acuarelă, ceea ce a făcut extrem de grea misiunea juriului în a alege cele mai bune picturi.

Întrucât regulamentul concursului nu prevede departajarea câștigătorilor prin acordarea premiilor sub formă de clasament, au fost alese cinci lucrări, cele mai inspirate, pentru a fi premiate.

Mulțumim tuturor școlilor și elevilor care au participat la concursul ”Apa, Izvorul Vieții”, iar pe câștigători îi așteptăm la festivitatea de premiere.

Lucrările care nu au fost premiate vor participa la concursul de popularitate pe pagina e Facebook Apa Service SA Giurgiu, urmând ca cea mai apreciată pictură (cu cele mai bmulte like-uri) să fie premiată. Aşadar, iată câştigătorii concursului, care au primit Premii Speciale:

Zimnicaru Bianca- Cristina, cls. I B, Şcoala Gimnazială “Sf. Gheorghe”

Ortopelea Sasha Iosif, cls. a III-a A, Şcoala Gimnazială “Mircea cel Bătrân”

Nedea Anisia-Stefania, cls a III- a, Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”

Dima Nicolas, cls I , Şcoala Gimnazială “Savin Popescu”

Negrilă Rareş, clasa I E, Şcoala Gimnazială Academician “Marin Voiculescu”

Cei 5 premianţi sunt invitaţi marţi, 31 mai, orele 10.50, la sediul central al Apa Service Giurgiu, intrarea din B-dul 1907 (Pasarelă), însoţiţi de un părinte.

Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *