Comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, cele mai multe contracte directe cu DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu! Imagini în premieră!

V-am spus că ne ducem în judeţul Călăraşi, comună Chirnogi, ca să vă arătăm doar câteva dintre sediile sociale ale firmelor care au câştigat pe bandă rulantă contracte (achiziţii directe) cu DGASPC Giurgiu, instituţie condusă, în vremea la care facem referire aici, de psd-istul Cătălin Lupu?
Trebuie să menţionăm că o parte dintre firmele din această comună au avut/încă mai au achiziţii directe şi cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu, Serviciu condus de distinsă soţie a dlui Lupu!

Ceea ce vedeţi aici este un teaser pentru ceea ce urmează să vă delectaţi în anul viitor, luna ianuarie!

Până atunci, profităm de ocazie ca să vă mulţumim că ne citiţi, ne distribuiţi şi pentru că ne iubiţi! Habar nu aveţi cât de importanţi sunteţi pentru noi!

Sunt mulţi care ştiu, dar pentru cei care încă nu au aflat Giurgiu Impact Media, la fel ca Irefutabil, înseamnă o echipă formată din 3 cetăţeni şi foarte mulţi colaboratori foarte deştepţi şi foarte talentaţi!

Important!
Am schimbat numele paginii de Facebook prin care va puteti abona la textele si la videoclipurile noastre geniale, astfel incat sa fiti notificati de fiecare data cand publicam o ancheta, un interviu, editorial sau cine mai stie ce! Asadar, pe Facebook, scrieti Giurgiu Impact Media, apasati butonul like sau urmarire!
 Inca o data, va multumim!

 
Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *