Clanul Lupu-Mina-Badalu continuă parodia! Irina Georgiana Dancescu merge mai departe! Preşedintele Comisiei de Angajări la SAJ cu mămica salariată DGASPC Giurgiu

În urmă cu două zile, pe data de 27 august, v-am prezentat bizara şi neverosimila poveste a tentativei de angajare în cadrul Serviciului de Ambulanţă Giurgiu a uneia dintre protejatele familiei Lupu. Am scris “a uneia” pentru că, aşa cum am demonstrat în articolele anterioare, D.G.A.S.P.C şi S.A.J Giurgiu, deşi Cătălin Lupu nu mai e director general la Direcţia mai sus menţionată, iar soţia domnului Lupu conduce Serviciul de Ambulanţă din concediu medical, amândouă instituţiile, aşadar, sunt burduşite cu neamurile, prietenii de familie şi cu amicii familiei Lupu şi ale clanului Mina- Badalau!

Azi, în sfârşit, după ce la primul examen a eşuat cu succes, Irina Georgiana Dancescu, al cărui soţ este şofer tot la Ambulanţă, Marius, Dancescu pe numele lui, cumnaţi cu dl Costel Laudă, ambulantier la aceeaşi unitate, a fost declarată admisă după ce a dat concursul scris ptr postul de operator registrator de urgenţă la SAJ Giurgiu!

După ce în prima instanţă a fost respinsă ptr că obţinut doar 23.95 de puncte din necesarul minim de 50, Irina Dancescu a obţinut azi 50,54 puncte, ea fiind, de altfel, singura admisă dintre cei trei candidaţi!

Felicitări, PSD Giurgiu!

Din păcate, noi, ăştia de la Impact Media, am câştigat pariul! Urmăriţi primul episod al acestei anchete dacă nu ştiţi care a fost rămăşagul! Sigur ştiţi!

Din fericire, voi, giurgiuvenii, aţi avut ocazia, doar urmărind investigaţia legată de acest subiect, să conştientizaţi, o dată în plus, chintesenţa sistemului de valori şi de interese care ţine în viaţa politică social democraţilor giurgiuveni!

Înainte de a vă devoala altă mare ilegalitate legată de acest concurs de angajare, permiteţi-ne, stimaţi cititori de cea mai bună pagină media din zonă, să contemplăm un pic, din cel mai mârşav şi obiectiv punct de vedere, situaţia!

Aşadar, celebra funcţie pentru care familia Lupu şi neamul lor de sânge pesedist au comis atâtea măgarii, ilegalităţi şi sacrificii îi aduce beneficiarului, adică numitei Irina Georgiana Dancescu, ca şi remuneraţie, în funcţie de ture, suma de 3500 4500 lei! Maximum!

Ce dorim să evidenţiem? Păi dacă pentru un salariu de 4000 de lei (am făcut media) familia Lupu şi PSD Giurgiu sunt dispuşi să se facă de râs în tot judeţul şi (din statisticile noastre de audienţă) cam prin toată ţara, voi vă închipuiţi ce s-a întâmplat cât timp au fost ăştia la putere?

Am enunţat greşit! Nu trebuie să vă închipuiţi! Citiţi arhiva Giurgiu Impact Media şi Irefutabil!

Acum, revenind la faimosul concurs, trebuie să menţionăm că am făcut o eroare! Ne-o asumăm! De data aceasta, doar de această dată, Preşedintele Comisiei de Angajare nu a fost Mihaela Iordache, mâna dreaptă a doamnei Lupu, aşa cum, ilegal, Iordache s-a impozat de mai bine de doi ani de când niciun medic, sesizând măgăriile care se fac la toate angajările, a refuzat să mai participe, ca şi Preşedinte, în vreo comisie!

Pentru a trece clasă pe doamna Irina Dancescu, Mihaela Iordache a pus-o, ca şi Preşedinte al Comisiei de Angajare pe doamna Cristina Pandele, doctor debutant, a cărei mamă, Ioana Stefan, ce să vezi, este angajată la DGASPC Giurgiu!

Că…. nu există niciun decret, decizie oficială a aceşti numiri, asta e un mizilic pe lângă tot ceea ce s-a întâmplat şi încă se întâmplă la cele două instituţii încă păstorite de familia PSD Lupu

Morala

Examenul final pentru ocuparea funcţiei de operator registrator de urgenţă la SAJ Giurgiu se va desfăşura, probabil, la începutul săptămânii viitoare! Şi, din moment ce doar Irina Georgiana Dancescu a fost admisă, proba practică o să fie o mascaradă! Sigur că va fi angajată!

Asta în timp ce liberalii, unii dintre ei, conştienţi de ceea ce se întâmplă, nemulţumiţi de ceea ce se derulează chiar sub privirea lor, încă mai caută soluţii legale ca să-i destituie sau să oprească porcăriile!

Dacă ne întrebaţi pe noi, nişte amatori! Căci, dacă pesedistii îşi asumă riscuri şi găsesc tot timpul portiţe sau alianţe sensibile cu USR-ul ca să îşi facă mendrele, liberii ăştia cât de legitim o ard ca să nu îi ardă?

În fond, despre asta este vorba! Gândiţi-vă! La alegerile viitoare pe cine o să votaţi? Pe cei care au furat şi şi-au băgat toate neamurile în funcţii, ori pe aceia care n-au făcut nimic sau foarte puţin ca să-i oprească?

Să mai îndrăznească cineva să îi înjure pe ăia care spun că au votat cu inima…

                                                                                                                         Cătălin Măcriş

 
Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *