Ciolacu îl trimite pe drumuri pe Marian Mina! /Scandal în PSD!

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat în urmă cu o săptămână că doreşte să scoată celebrele păcănele în afara oraşelor, pe câmpii, la mama dracului, aşa cum este peste tot în Europa!

Zvonurile spun că lui Mina, la auzul acestei veşti, care tocmai ce băgase o sută euro la un aparat întitulat Predicţii Alegeri PSD 2024 i-au intrat pe linie cuvintele Canci, Ioc şi Din Părţi!

Pentru cei care ştiu ceva despre păcănele este necesar să menţionăm că aparatele astea nu utilizează cuvinte, ci poze şi imagini.
Iar în cazul de faţa lui Mina i-au intrat, repetăm că pe linie, poze cu un morcov, un castravete şi o vânătă! Adică toate nuanţele semantice failce leguminoase exprimate în pasajul anterior!

Cunoscut (şi) pentru faptul că atunci când nu risipeşte teancul de bani pe lăutari, Mina, preşedintele PSD Giurgiu, zis şi Scheletu, excită sloturile de la păcănele cu bancnote de 500 euroi, s-a dus praştie la Ciolacu, apelat cu naşul Marcel, să îl roage să renunţe la această intenţie!

Ştiţi vorba aia!

Una este să pleci de la şedinţele PSD cu căcatul proaspăt pe tenişi în sala cu păcănele, alta e să ajungi la cazino, după jde km parcurşi în maşină, cu rahatul uscat! Parcă nu mai e cu atâta baftă!

Se pare că până în momentul de faţă Marcel, bugetar cu reformă bugetară cu pantofi cu vârf ascuţit de 1500 euro şi ăsta, l-a refuzat pe Marian.

Poate aşa se explică şi de de Scheletu îi ameninţa, oficial şi mai mult neoficial, pe toţi primarii giurgiuveni care l-au părăsit la alegerile din 2000 că o să îi belească în momentul în care, în ciuda pronosticului aparatului Predicţii Alegeri PSD 2024, va ajunge, din nou, la putere!

                                                                                                                         Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Pamflet. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *