Ce-ai făcut, Bobitza?
Dan Sima, fost director DGASPC în perioada lui Mina, metafora vizuală bătăii de joc din judeţul Giurgiu

Domnul din imagine este Dan Valentin Sima, alintat Bobi Sima, fost director la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu (DGASPC) în perioada iulie, 2018 – septembrie 2019!

Bobi Sima, foarte bun prieten cu Marian Mina, deputat PSD Giurgiu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean în mandatul 2016-2020, este cel sub semnătură căruia s-au parafat şi s-au continuat înspre validat mai multe contracte de catering între DGASPC şi anumite firme prietene PSD local, unele dintre ele aflate în Călăraşi, pe sume care depăşeau cu mult înspre neverosimil atât calitatea, cât şi cantitatea produselor achiziţionate!

Eugenii la preţ de ciocolată Toblerone, un kilogram de cartofi la preţ de căpşune şi un plic de Vegeta cât o masă la un restaurant!

În arhiva Giurgiu Impact Media există anchetele jurnalistice detaliate despre acest subiect!

Practic, domnul Bobi, fost şi consilier juridic la CJ pe vremea lui Mina, împreună cu mai celebrul Cătălin Lupu, sunt cei care, sub conducerea actualului preşedinte al PSD Giurgiu, au început devalizarea DGASPC!

Important de precizat, imaginile de mai jos nu au rolul de a defăima sau de a nuanţa în sens peiorativ identitatea de gen a niciunei minorităţi sexuale.

Reflectă doar, zicem noi, în sens artistic şi cumva trist calitatea intrinsecă şi valorile emoţionale ale unora dintre cei care, într-o măsură sau alta, au condus înspre dezastru un întreg judeţ sub conducerea lui Marian Mina!

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *