Cătălin Lupu şi soţia – banii de la stat, DGASPC şi SAJ Giurgiu, în conturile firmelor prietene! Contracte pe bandă rulantă!

Firme înfiinţate doar pentru anumite contracte, apoi dizolvate, PFA-uri cu activităţi principal agricole, contractate pentru consultanţă de management, societăţi comerciale cu sedii la sute de KM distanţă de către domiciliul acţionarului unic şi de localitatea de unde au câştigat achiziţii directe, srl-uri cu administratori soţ-soţie, toate abonate la contracte cu Direcţia GENERALĂ de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu (DGASPC) pe vremea când această instituţie era condusă de către psd-istul Cătălin Lupu, acum impostat într-un fel de victimă a PNL, în special a lui Dumitru Beianu, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, cel care l-a înlăturat pe Lupu de la şefia DGASPC, pare-se, nu definitiv, Lupu rezistând încă, în ciuda tuturor demersurilor legale întreprinse de Beianu în funcţia de referent în cadrul acestei instituţii sufocată până la refuz de şefi şi sefuleti, toţi cetăţeni de încredere ai bravului nostru psd-ist!

Oameni fără de care, nu-i aşa, ceea ce urmează să contemplaţi în această investigaţie jurnalistică, nu s-ar întâmplat, ori s-ar fi derulat, dar nu atât de uşor! Şi de flagrant!

Revenind la investigaţie, trebuia să vă spunem că aceasta este mai mult un rechizitoriu, dar v-aţi obişnuit, stimaţi cititori de cea mai bună platformă media din judeţ, cu noi, cu dovezile noastre Irefutabile, noutatea ce necesită acest paragraf fiind aceea că vă rugăm, o dată ce v-am dezvăluit întreaga schemă din acest serial, să reţineţi toate detaliile. Oricum, o să le subliniam noi!

În data de 11.09.2019, DGASPC Giurgiu, manager general Cătălin Lupu, încheie un contract de consultanţă de management, în valoare de 55.000 Ron cu PFA Păun Maria-Madalina.
Pentru cei care nu ştiu, abrevierea PFA vine de la Persoana Fizică Autorizată, adică un fel de srl pe persoană fizică ce are voie să deruleze activităţi comerciale în baza unor certificate care atestă specializarea persoanei respective în domeniu respectiv! Vinzi gogoşi, trebuie să ai o diplomă de patiser! Repari televizoare, obligatoriu un atestat profesional, ceva! Aţi înţeles ideea!

Contractul semnat de Catalin Lupu, din partea DGASPC Giurgiu, si de Paun Ana Maria, reprezentant PFA Paun Ana Maria

Înfiinţat în 2014, acest PFA cu sediul în Bucureşti, nu are niciun bilanţ sau balanţa comercială depuse, deci activitate comercială zero, cu toate că tocmai ce am arătat un contract derulat pe bani mulţi, şi, cel mai important, are ca şi obiectiv principal de activitate… creşterea animalelor!

Sintetizând până acum, Cătălin Lupu parafează un contract de consultanţă management, mai mult de jumătate de 1 milion Ron, cu un PFA cu activitate comercială zero, cod Caen principală creşterea animalelor!

PFA PAUN MARIA MADALINA, zero activitate ecpnomica si activitate principala cresterea animalelor 

Pentru că vă arătăm realitate, trebuie să menţionăm că acest PFA şi-a adăugat în timp şi alte coduri Caen, inclusiv cel de consultanţă management, dar după 2 luni de la semnarea contractului.  

Detaliu contract DGASPC si PFA Paun Maria  Madalina, activitate principala cresterea animalelor, acum consultanta managament

Foarte interesant, şi de aici vă rugăm să fiţi din ce în ce mai concentraţi, doamna Păun Maria Madalina a fost asociată la mai multe firme, multe dintre ele eradicate, singurul SRL care încă există, şi repetăm este asociat Păun Maria Madalina, fiind Rattan Noblesse SRL

Firmele unde a fost asociat unic si/sau secundar Paun Maria Madalina

Singura firma inca in functiune la care Paun Maria Magdalena inca este asociat
RATAN NOBLESSE SRL

Înainte de a ne concentra pe firmă Rattan Noblesse, asociat aceeaşi doamnă Păun care a câştigat, ca şi crescătoare de animale, contract de consultanţă de management cu DGASPC Giurgiu, decizie semnată de Cătălin Lupu, este obligatoriu să vă scriem că, poate ca şi o dovadă că aberaţiile din acte, documente oficiale, pe care le-am prezentat şi subliniat aici aveau să se demonstreze şi la faţa locului.

Adică, pentru că Păun habar nu avea care e treaba cu managementul, fiind doar o firmă paravan pentru încasat banii, Cătălin Lupu a trebuit să încheie, la acelaşi contract din 11/09.2019, un act adiţional prin care subcontracta serviciul plătit iniţial lui Păun către alte 2 firme profesioniste. Practic, firmele astea 2 au făcut toată treaba pentru suma de.. ATENŢIE.. doar de 80 milioane lei vechi, restul de 470 milioane vechi revenindu-i lui Păun! Doar pentru că există!

Act aditional contract, subcontractare firme pe bune

Acum, după ce v-aţi revenit, hai să revenim la firma Rattan Noblesse, aici unde este asociat unic tot madam Păun Maria Madalina, crescătoarea de animale!

Ei bine, firma asta cu sediul în comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, este specializată, ca şi activitatea principală, în confecţionarea de mobilă, cultivare tutun, plante şi legume, plante fibră etc!

Însă, cea mai bănoase activitate pentru Rattan Noblesse este, din documente oficiale, furnizarea de papetărie pentru Serviciul de Ambulanţă Judeţean Giurgiu, acolo unde încă este manager soţia domnului Lupu!

Fie că este vorba despre registre, registre contabile, clasoare şi alte asemenea hârtii şi cartoane, Rattan Noblesse este furnizorul principal al SAJ Giurgiu de papetărie, foarte multele achiziţii directe cifrându-se de la sume de câteva milioane lei vechi până la câteva zeci de milioane.

 

Redăm mai jos, acum, doar câteva dintre aceste contracte!

 
 

Evident, toate detaliile despre această firmă, acţionari şi contractele ei în episodul următor! Aveţi de citit!
 Şi nici măcar nu am ajuns la comuna Chirnogi din judeţul Călăraşi!
Până atunci, aveţi temă!
Având la bază informaţiile şi documentele oficiale pe care vi le-am prezentat, vă rugăm să faceţi dumneavoastră legătura dintre următorii
Cătălin Lupu, fost manager DGASPC Giurgiu
PFA PĂUN MARIA MADALINA,
Păun Maria Madalina
SC Rattan Noblesse SRL
Doamna Lupu, sotia lui Catalin Lupu,  manager general SAJ Giurgiu

Ţineţi-vă de schema asta, că urmează şi alte firme, alţi prieteni, din ce în ce mai mulţi bani! Va urma!

Important! Am schimbat anumite date tehnice in ceea ce priveste structura social media! Asadar, daca doriti sa fiti notificati direct atunci cand postam un articol genial, intrati pe Facebook, cautati Giurgiu Impact Media, like sau urmarire!

 

                                                                                                            Cătălin Măcriş

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cătălin Lupu şi soţia – banii de la stat, DGASPC şi SAJ Giurgiu, în conturile firmelor prietene! Contracte pe bandă rulantă!

 1. Adrian spune:

  Va informez pe aceasta cale ca am fost victima acestui Lupu !
  Fiind gestionar la una dintre lecțiile DGASPC . ului Lupu făcea achiziții directe de pana în 5000 ron fără sa vad ceea ce a achiziționat, am refuzat sa fac întrări în gestiune și a face nir fără a vedea cele achiziționate și din acel moment a început sa facă abuz în funcție am fost mutata imediat la o distanta mare de Giurgiu am fost hartuita și băgată în comisii de disciplina chiar dacă eram în concediu…
  Am avut curajul și am acționat în instanta și în acest moment suntem la Curtea de Apel….
  Sunt multe de relatat câte abuzuri a facut Lupu…
  Am multe de relatat ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *