Cătălin Lupu, fraudă în alegerile locale din anul 2020 în favoarea PSD Giurgiu!
Peste 100 de angajaţi şi beneficiari ai DGASPC Giurgiu mutaţi forţat, în acte, cu viză de flotant
obligatorie, pentru 5 luni, pe terenuri agricole şi în casele dărăpănate din comună Stăneşti

La ora la care a fost publicat aceasta investigatie, Catalin Lupu si-a dat, in sfarsit, demisia din functia de consilier al prefectului PSD Giurgiu, Florentina Stanculescu! Dar asta nu inseamna ca dezvaluirile din aceasta investigatie sunt mai putin importante, ori ca nu implica aceleasi responsabilitati si implicari penale sau morale!
Pentru ca, n-ui asa, sigur dl Lupu va ocupa alt post intr un viitor mai apropiat sau indepartat, totul din si cu grija lui Marian Mina, presedintele PSD Giurgiu!

Ceea ce vedeţi în imaginea de mai sus este doar una dintre… să-i zicem… casele din comună Stăneşti, judeţul Giurgiu, în care Cătălin Lupu a mutat forţat, prin intermediul vizelor de flotant, mai mulţi angajaţi şi beneficiari ai DGASPC Giurgiu, pentru a pune ştampila, în alegerile locale din 2020, pe candidatul PSD la primăria din localitate!

 Se desfăşoară, în momentul în care edităm aceste rânduri, o anchetă oficială.

Însă, aşa cum v-aţi obişnuit, stimaţi cititori de cele mai bune texte şi de investigaţii jurnalistice din lume, trebuie, pentru ca dvs să înţelegeţi toată tărăşenia, să vă redăm contextul.
Aşada-

Alta casa in care Lupu a mutat in acte angajatii si beneficiarii DGASPC Giurgiu

In urmă cu câteva zile, Giurgiu era zguduit de o anchetă jurnalistică realizată cu camera ascunsă de reporterii România TV, anchetă ce avea ca subiect fraudarea alegerilor locale din 2020; în materialul difuzat de postul TV, cei intervievați recunosc că au fraudat alegerile pentru a-l ajuta pe primarul PSD al comunei Stănești, Dănuț Mitrea. Metoda de fraudare: deja celebrele vize de flotant, vize pentru care fiecare persoană a primit suma de 100 de lei. Ancheta jurnaliștilor de la România TV a scos la Ia iveală faptul că în fraudarea alegerilor de la Stănești erau implicați și foști polițiști, care, de altfel, au și recunoscut asta în fața camerei ascunse.

 Ce nu au relatat jurnaliștii de la România TV este faptul că în acest scandal este implicat și Cătălin Lupu (actualul consilier personal al prefectului PSD), care, împreună cu familia, și-au făcut vize de flotant la Stănești, pe strada Baciului, nr. 1.
Dar asta nu i-a fost de ajuns, Cătălin Lupu obligând, pur și simplu, mai mulți angajați ai DGASPC (instituție pe care, la acea vreme, o conducea) să obțină vize de flotant la Stănești, totul cu scopul de a-l ajuta pe primarul Mitrea. 

Un exemplu este cel al doamnei D.M., angajat al DGASPC Giurgiu, care a obținut o viză de flotant în comuna Stănești, pe strada Ghizdarului, nr. 12, viză valabilă în perioada 11.08.2020-11.02.2021. Și în aceeași situație cu doamna sus-menționată sunt peste 100 de angajați ai DGASPC, care au fost obligați sau – așa cum ne-a declarat, sub protecția anonimatului, unul din angajații instituției – au predat actele de identitate directorului Cătălin Lupu, fără a ști în ce scop vor fi folosite. 

 

În 2021, în urma unei plângeri, Parchetul local Giurgiu, împreună cu polițiștii de la SICE deschid un dosar penal și obțin mandate de percheziție; în urma verificărilor și perchezițiilor, văzând că firul anchetei duce către Cătălin Lupu, ofițerul care se ocupa de dosar este” promovat” într-o altă structură, iar Parchetul l decide că dosarul nu mai este o prioritate. 

Toate acestea se întâmplă dintr-un motiv foarte bine întemeiat: Lupu are relații foarte strânse în instituții importante, astfel că știe exact ce plângeri sunt înregistrate pe numele său, când și cum, având o relație foarte strânsă cu grefiera șefă a Parchetului, nimeni alta decât mama Sorinei Neacșu (colegă și prietenă apropiată a lui Lupu), practic, cea care îl acoperea și continuă să îi acopere” combinațiile” făcute în DGASPC Giurgiu.

 Cătălin Lupu a fost anchetat în mai multe dosare penale de-a lungul timpului, dar a beneficiat permanent de” îngăduința” organelor de cercetare giurgiuvene. Dar subiectul dosarelor penale ale lui Lupu îl vom relua cu lux de amănunte.

 Revenind la implicarea lui Cătălin Lupu în fraudarea alegerilor de la Stănești, se pare că, în urma demersurilor jurnaliștilor de la România TV (atât la Parchet, cât și la IPJ), Parchetul ar fi reluat ancheta în acest dosar. Suntem curioși dacă cineva se va sinchisi acum să cerceteze cele relatate în presă și dacă Lupu va fi” deranjat”, de data aceasta, de oamenii legii. 

În altă ordine de idei, coincidență sau nu, firma Ratan Noblesse, despre care presa a relatat că ar fi a lui Cătălin Lupu, are sediul în aceeași locație în care funcționează și firma primarului Dănuț Mitrea. Ar fi interesant de verificat de Poliția Girugiu situația celor peste 100 de angajați ai DGASPC cu vize de flotant în Stănești, la adrese unde nu există decât terenuri virane sau case dărăpănate, nelocuite..

. Din informațiile pe care le deținem, până la urmă,” acarul Păun” va fi primarul Dănuț Mitrea, încercându-se, prin toate mijloacele, salvarea lui Cătălin Lupu. De altfel, cazul de la Stănești nu este singular, un caz similar de fraudare a alegerilor fiind înregistrat în județul Dâmbovița, comuna Cojasca; acolo, însă, primarul nu a fost la fel de norocos ca Mitrea de la Stănești, ajungând în arest, alături de mai mulți complici. 

Deh, ghinonist și fără relații… Nu ca primarul Dănuț Mitrea, care, deși are mai multe plângeri penale depuse pe numele său, pare de neatins; de altfel, acesta se laudă în fața oamenilor de afaceri din comună că își poate permite să facă orice abuz, pentru că” nimeni cu are ce să-mi facă”. Vom trăi și vom vedea dacă, într-adevăr, Mitrea este de neatins și dacă Lupu va scăpa, și de data aceasta

Loc viran, alegatorii, viza flotant, alegatorii PSD Giurgiu

Morala? 

Lupu este, aşa cum am mai scris în anchetele jurnalistice desfăşurate în exclusivitate şi în premierea pe site -ul nostru, omul de bază al lui Marian Mina, preşedintele social democraţilor giurgiuveni! 

De prisos să adăugăm acum şi aici (şi totuşi o facem) că Lupu, după ce a fost demis din funcţia de manager la DGASPC de Dumitru Beianu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, o fost mutat de Mina în scaunul de consilier al prefectului PSD Giurgiu. Practic, un individ care admite că a avut dosar penal, infracţiuni de înşelăciune etc, pus să o consilieze pe Stanculescu, prefect, cea care, nu-i aşa, are ca rol principal în fişa postului supravegherea aplicării legii în tot judeţul! Şi în municipiu! 

Poate din cauza asta doamna prefect, Fl Stanculescu ii este datoare vanduta lui Lupu, pentru ca sotul acesteia a fost angajat la DGASPC Giurgiu cat timp Lupu conducea aceasta institutie? \
Voi ce ziceti?

Pauză! Râdeţi sau plângeţi? Că nu ne dăm seama!

 Însă, cumva, de undeva, cândva… suntem convinşi că, dacă instituţiile statului omit să îşi facă datoria, ştampila dumneavoastră, atunci când o să fie cazul, la alegerile de peste 2 ani, o să stabilească verdictul! Pentru majoritatea membrilor PSD Giurgiu

Comuna Stanesti, judetu; Giurgiu, nr 1! Aici s-a mutat, acte flota vizant, si Catalin Lupu

Şi, pentru că a venit vorba despre partide, cu toate că miroase de la o poştă oportunitate, un rând de aplauze, vă rugăm, pentru organizaţia AUR Giurgiu care, conform documentului din imagine, va organiza pe data de 18, adică vineri, un protest în faţa Prefecturii Giurgiu pentru a-şi manifesta dezaprobarea menţinerii în funcţie a celebrului domn Cătălin Lupu! Revenim cu amănunte şi cu alte subiecte pe aceeaşi temă!

                                                                                                         Catalin Macris

Acest articol a fost publicat în Investigatii. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cătălin Lupu, fraudă în alegerile locale din anul 2020 în favoarea PSD Giurgiu!
Peste 100 de angajaţi şi beneficiari ai DGASPC Giurgiu mutaţi forţat, în acte, cu viză de flotant
obligatorie, pentru 5 luni, pe terenuri agricole şi în casele dărăpănate din comună Stăneşti

  1. Pingback: Cătălin Lupu, fraudă în alegerile locale din anul 2020 în favoarea PSD Giurgiu!Peste 100 de angajaţi şi beneficiari ai DGASPC Giurgiu mutaţi forţat, în acte, cu viză de flotantobligatorie, pentru 5 luni, pe terenuri agricole şi în casele dăr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *