Atât de buni suntem! Impact Media inclus în cea mai puternică şi cea mai bună Platformă media Anti corupţie şi Anti Frauda din Europa! Şi din lume!

t mai pe înţelesul tuturor!

Platforma GRID este o bază de date internaţională de risc mediu şi major în ceea ce priveşte politicienii, persoanele publice, din administraţie, cu funcţii din 240 ţări, 70 limbi diferite traduse instant în funcţie ţară de accesare!

Pe scurt, Grid este cea mai bună, cea mai puternică şi cea mai sigură entitate electronică de ştiri/investigaţii şi anchete jurnalistice negative din lume!

Ca să vă faceţi o idee despre ce vorbim, în anul 2020 GRID a fost cumpărată de o agenţie guvernamentală din SUA, Moody; s Corporation, cu suma de 700 milioane de dolari!

Informatiile scrise aici pot fi verificate drect de la sursa 

https://grid.rdc.eu.com/wss/security/login.html

Clienţii GRID sunt, având în vedere că un abonament complet la acest site costă aproximativ 3000 dolari pe an, organizaţiile guvernamentale şi instituţiile care se ocupă cu lupta anti fraudă, anti corupţie, anti spălare de bani, infracţiuni financiare şi anti terorism,

Tradus, asta înseamnă că Parchetul European, D.N.A şi D.I.I.C.O.T, asta ca să ne concentrăm doar pe România, sunt posibilii clienţi pentru serviciile prestate de GRID.

Am scris “posibilii” doar pentru că, evident, nu deţinem nicio dovadă care să confirme convingerea noastră, ori din cauză că nu avem, în momentul de faţă, acceptul să enunţăm această realitate!

 

Pentru că, aşa cum am editat, un abonament complet la GRID costă foarte mult, platforma asta SELECTEAZĂ doar cele mai bune, cele mai dovedite, cele mai probate şi cele mai elaborate ştiri/anchete jurnalistice din presă mondială, oferind totodată, în baza articolelor media alese ce îl vizează pe un politician/administrator, grade de risc în ceea ce priveşte imaginea şi activităţile lui.

Risc minor; Risc moderat, Risc major, Risc ultra major!

Un fel de rechizitorii oferite pe tavă, e un fel de a spune ptr că este contra cost, eventualilor investigatori, învestitori!

Incepând cu luna noiembrie, 2022, Giurgiu Impact Media, fostul Irefutabilblog, a fost inclus de GRID în lista selectă de furnizori articole media România!

De atunci şi până în prezent Impact Media a avut 66 accesări şi căutări de pe această platformă!

Şi numaratoarea  continuă

Prin screen statistici Giurgiu Impact Media, link ul  grid.rdc.eu.com  reprezinta dovada inteegrarii in Grid si numarul de investigatii accesate din aceasta platforma

Concluzia?

Dacă eşti politician/administrator/director de vreo instituţie şi ai apărut, ori o să apari în vreo investigaţie marca Giurgiu Impact Media în mod sigur şi irefutabil o să ai profil cu risc de un anumit nivel pe această platformă preferată de către oamenii ăia răi cu mandate de arestare, cu resurse multe şi purtători de uniforme!

Pentru că, nu-i aşa, informaţia înseamnă putere!

Altfel spus, atât de buni suntem încât Impact Media este cea mai sigură cale, şi cea mai scurtă, în ceea ce priveşte media, de la faptă la răsplată!

 

Atât de… (să nu mai repetăm faza aia cu buni)… puternici suntem!

 

Într-un final, ca distracţie, referitor la scandalul ăsta cu familia lui Niculae  Badalau, ţinem să precizăm că pe noi ne interesează CLANUL Badalau!

Şi, din câte se pare, urmărind din statistici numărul de accesări şi frecvenţa link-urile anchetelor efectuate de noi cu marca GRID, cam toate drumurile duc înspre dorinţa noastră!

Practic, am putea să pronosticăm ceea ce urmează!

Dar nu o să o facem acum!

Pentru că, în fond, cine suntem noi, ăştia de la Giurgiu Impact Media aka Irefutabil decât chiar una dintre cele mai bune platforme de media din 240 de ţări ca să ne substituim procurorilor?

Chiar că de final!

Poate o să desfăşurăm, la final de an, adevăratele statistici! Articole de presă scrise în urmă cu 4 sau 5 ani, zeci de mii de vizualizări la momentul publicării, mii de accesări după un an de la apariţie, sute de vizualizări şi acum!

Iar despre videouri, că ne cam dădea cu virgulă la capitolul ăsta, sute de descărcări din pagină sau de pe canalul de Youtube! Să fie la ei, să le vadă ei când vor, de câte ori vor şi să nu-i numere nimeni!

 

Gata!

Ba nu! Foarte important de precizat! Iarăşi!
Giurgiu Impact Media aka Irefutabil nu înseamnă doar Cătălin Măcriş!
Înseamnă Ion, zis Zalmoxis, înseamnă Alexandra, numită GoGoStop, Bogdan, zis JavaDaScript, înseamnă Viorel , zis Petronius, , înseamnă câţiva alţii!

Vă mulţumim pentru că ne citiţi!
Până la următoarea vizionare sau vizualizare, să aveţi o viaţă de colecţie!

                                                                         Echipa ImpactMedia aka Irefutabilblog

 

Acest articol a fost publicat în Expressis Verbis. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *