Apa Service Giurgiu continuă Programul educațional “DESPRE APĂ, în scoli

Programul “DESPRE APĂ, în ȘCOLI”, demarat de Apa Service Giurgiu în anul școlar 2021, și-a propus și a reușit să realizeze o serie de întâlniri interactive cu elevii din ciclul gimazial, având ca scop prezentarea activității operatorului regional Apa Service SA, evidențierea importanței apei, a rolului acesteia înalimentația zilnică și a modalităților de economisire a apei.

De asemenea, în cadrul acțiunilor derulate în școlile din Municipiul Giurgiu, Reprezentanții Compartimentului Relații Publice din cadrul APA SERVICE au prezentat, prin intermediul unei proiecții Power Point, amănunte despre principalele activități ale companiei de apă și canal din județul Giurgiu.

Programul continuă și în anul școlar 2023-2024, fiind orientat, de această dată, spre prezentarea sistemului de canalizare a rețelelor de apă și spre evidențierea importanței folosirii corecte a canalizării. “Toaleta nu este coș de gunoi!“ este sloganul campaniei principale, care se va adresa atât elevilor de gimnaziu cât și celor din licee.

Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *