ANUNT IMPORTANT MIHAILEȘTI

Prin prezentul anunț vă informăm că începând cu 10.06.2023, timp de 6 luni, conform avizului Direcției de Sănătate Publică, vom furniza apa în orașul Mihăilești doar pentru consumul gospodăresc, nu și pentru consumul uman (ca apă de băut). Această măsură a fost luată în condițiile în care Primăria Orașului Mihăilești a solicitat furnizarea în regim prelungit a apei.

Menționăm, că până la această dată, apa furnizată a fost tratată în stația de tratare din Gospodăria de Apă Mihăilești doar pentru 18mc/h (un singur foraj), restul cantității de apă fiind asigurat cu forajele 1 și 3. Începând cu data de 10.06.2023, până la finalizarea extinderii capacității de tratare a stației, operatorul va putea suplimenta cantitățile de apă cu încă două foraje(40mc/h).

Menționăm totodată, că apa furnizată va înregistra depășiri doar la parametri ”AMONIU” și ”AZOTAȚI” și va fi suspusă continuu procesului de dezinfecție cu clor. Analizele apei se vor efectua în continuare, pentru monitorizare, atât bacteriologică cât și chimică și vor fi comunicate către Direcția de Sănătate Publică.

Începînd cu luna iunie, pe toată perioada furnizării în aceste condiții, se va proceda la diminuarea cu 30% a tarifului în vigoare la apa furnizată.


Director General ,
Popescu Alexandru-George

Acest articol a fost publicat în Marketing. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *